Nejprodávanější knihy - srpen 2020
ostatní

Brázda
Monografie o Pavlu Brázdovi mapuje práci tohoto v ústraní tvořícího umělce, jehož dílo se dostalo do povědomí kulturní veřejnosti teprve po Sametové revoluci a do stálé expozice moderního umění NG v Praze až v roce 2000.
ostatní

Brázda

1 273 Kč
Na vandru
Deníkové zápisky kovářského tovaryše Karla V. Rajlicha z jeho vandrovních cest, trvajících celé jedno desetiletí.
ostatní

Na vandru

306 Kč
Nenech se zas oblbnout
(1x)
Kniha rozhovorů s předními představiteli amerického hard core punku nejen o hudbě, ale především o jejich názorech, o jejich postoji ke společnosti, pohledu na politiku, na Spojené státy, i na samotné punkové hnutí.
ostatní

Nenech se zas oblbnout

268 Kč
Okem ducha
Práce podává ucelený obraz svébytného biologického myšlení velkého básníka a přírodovědce. Věnuje se dobovému i biografickému kontextu Goethova přírodovědného bádání, jeho vědeckému stylu i přírodovědcům, kteří goethovskou přírodovědu dále rozvíjeli.
ostatní

Okem ducha

430 Kč
Opera nás baví
Milé děti, nebojte se opery! Opera není jen pro dospělé ale je i pro vás.
ostatní

Opera nás baví

539 Kč
Proměněné sny
(6x)
Deset rozhovorů o iluzích a deziluzích, které přináší víra. Kniha přirozeně vypovídá o vztahu naší doby, křesťanství a víry z několika úhlů pohledu. Kniha získala cenu Litera v kategorii publicistika.
ostatní

Proměněné sny

224 Kč
Prosím stručně
(7x)
Kniha Václava Havla je volným pokračováním Dálkového výslechu. Jde o literární koláž, ve které se střídají tři žánry: rozhovor, výňatky z instrukcí spolupracovníkům na Hradě a deníkové zápisy z doby práce na tomto textu.
ostatní

Prosím stručně

89 Kč
Protektorát ve fotografiích
(3x)
Přes 200 unikátních fotografií mapuje život v Protektorátu Čechy a Morava.
ostatní

Protektorát ve fotografiích

269 Kč
Sebrané spisy II. - Hominibus
(2x)
Po svazcích IV (Velký roman) a I (Mea) vychází již třetí svazek Sebraných spisů filosofa Ladislava Klímy. Svazek Hominibus obsahuje 379 nevýlučně filosofických, nýbrž i milostných, žebravých, pijáckých a jinak „příležitostně“ prožitých listů.
ostatní

Sebrané spisy II. - Hominibus

574 Kč
Zobrazuji 831 - 840 z 864 položek
<< < 1 .. 82 83 84 85 86 87 > >>