Nejprodávanější e-knihy - srpen 2020
děti a mládež

Proč je na světě tolik bohů? - 20%
V čem se liší křesťanství od budhismu? Jaký je rozdíl mezi islámem a judaismem? Které náboženství má nejvíc vyznavačů? Odpovědi na tyto otázky a mnohé další informace jsou zpracovány tak, aby jim dobře porozuměly i děti.
děti a mládež
Ukázky

Proč je na světě tolik bohů?

119 Kč
95 Kč
Proč se říká… ? Bojovat s větrnými mlýny… a další oblíbená úsloví - 20%
Určitě, čas od času, zaslechnete někoho říci: „nevstoupíš dvakrát do téže řeky" nebo „byl to husarský kousek". Možná přesně nevíte, co tato úsloví znamenají a odkud se vzala. Srozumitelnou odpověď najdete v této knize.
děti a mládež
Ukázky

Proč se říká… ? Bojovat s větrnými mlýny… a další oblíbená úsloví

189 Kč
151 Kč
Tamařino souhvězdí - 20%
(2x)
Život devatenáctileté Liv se ani trochu neubírá směrem, kterým by si přála. Přijímačky na vysněnou fotografickou školu nevyšly, místo toho studuje práva, přivydělává si jako servírka v kavárně a těžko hledá společnou řeč s rodiči. A pochybuje.
děti a mládež
Ukázky

Tamařino souhvězdí

209 Kč
167 Kč
Ty jsi holka, ty jsi kluk - 20%
První část barevně ilustrované knihy je určena přímo dětem. Prostřednictvím příběhů rodiny Mrákotových a zážitků skoro pětileté Aničky a jejího sedmiletého brášky Jindry se dozví mnohé o lidském těle, o správné hygieně, o tom, jak přicházejí děti na svět i jak se chránit před nebezpečím.
děti a mládež
Ukázky

Ty jsi holka, ty jsi kluk

149 Kč
119 Kč
Válka o planetu Vrtoch - 20%
Nikola Borůvková a její Vesmírná brigáda pokračují ve své neohrožené cestě po galaxii. Tentokrát je čeká ten vůbec nejtěžší úkol: zachránit mírumilovnou planetu Vrtoch před šupinatými obyvateli Vulkomanie!
děti a mládež
Ukázky

Válka o planetu Vrtoch

179 Kč
143 Kč
Velké příběhy starého Orientu - 20%
Vydejme se do kolébky nejstarších civilizací lidstva, do podivuhodných časů starověkých rozlehlých říší. Kniha seznamuje s osobnostmi a příběhy, které patří do pokladnice světového písemnictví a kultury, jako jsou dvořan Sinuhet, král Gilgameš, královna ze Sáby, silák Samson, princ Ráma a spousta dalších.
děti a mládež
Ukázky

Velké příběhy starého Orientu

279 Kč
223 Kč
Vtipy pro děti - 20%
Ilustrovaná kniha plná vtipů udělá radost všem. Ať už se začtete do vtipů o Pepíčkovi, ze školy, o prarodičích, z pohádek nebo dalších, pořádně se zasmějete a budete mít dobrou náladu.
děti a mládež
Ukázky

Vtipy pro děti

149 Kč
119 Kč
Vtipy pro děti 4 - 20%
Tato kniha plná vtipů udělá radost všem. Ať už se začtete do vtipů o Pepíčkovi, ze školy, o prarodičích, z pohádek nebo dalších, pořádně se zasmějete a budete mít dobrou náladu.
děti a mládež
Ukázky

Vtipy pro děti 4

149 Kč
119 Kč
Zázračné štěňátko - Kouzelný koberec - 20%
Rozárka s Jendou jsou u dědečka na chatě, když k nim náhle přiběhne roztomilé a neposedné štěňátko Šmudlík.
děti a mládež
Ukázky

Zázračné štěňátko - Kouzelný koberec

169 Kč
135 Kč
14-14 Přátelství napříč staletími - 20%
Hadrien a Adrien jsou dva třináctiletí kluci, kteří žijí ve Francii a mají podobné problémy ve škole, doma a i s dívkami. Od sebe je dělí jen jedna věc: Hadrien žije v roce 1914 a Adrien v roce 2014. Jejich osudy se propojí, když si začnou díky tajemné schránce posílat dopisy.
děti a mládež
Ukázky

14-14 Přátelství napříč staletími

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 127 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 13 > >>