Nejprodávanější e-knihy - srpen 2020
děti a mládež

Až přejde zima - 20%

Magický příběh od autorky Dívky z inkoustu a hvězd. Jednoho rána Mila zjistí, že její bratr Oskar zmizel. Jen tak by rodinu neopustil, a přesto se zdá, že odešel s tajemným cizincem, který se ve vesnici objevil po setmění.

děti a mládež
Ukázky

Až přejde zima

199 Kč
159 Kč
Čaj s kapkou jedu - 20%

Dívčí detektivní klub řeší druhý případ. Detektivka pro mladé dámy ve stylu Agathy Christie! Daisy Wellsová a Hazel Wongová tráví prázdniny u Daisyiny rodiny a těší se na narozeninovou oslavu, kterou pro svoji dceru přichystala její okouzlující matka.

děti a mládež
Ukázky

Čaj s kapkou jedu

249 Kč
199 Kč
Časodějové – Srdce času - 20%
(1x)
Druhý díl nejúspěšnější ruské fantasy posledních let o kouzelnících, kteří umí čarovat s časem. Dva světy – Ostala a Eflara se nezadržitelně přibližují k sobě. Časovou propast mezi nimi může zvětšit jen legendární Šarlatový kvítek a společně vyslovené přání všech klíčníků.
děti a mládež
Ukázky

Časodějové – Srdce času

249 Kč
199 Kč
Černobílé pohádky - 20%
Černobílé pohádky napsalo 18 populárních českých autorů knížek pro děti i dospělé. V knížce najdete vtipnou pohádku O kohoutkovi z pera Zdeňka Svěráka, půvabný příběh O Vilíkovi, který napsala Alena Mornštajnová, pohádku Petry Soukupové s názvem Klárka nebo třeba trochu bláznivé vyprávění o skřítkovi Pozdníčkovi od Dominika Landsmana...
děti a mládež
Ukázky

Černobílé pohádky

209 Kč
167 Kč
České dějiny očima Psa - 20%
(1x)
Máte rádi dějepis, zajímá vás, co se u nás v běhu času přihodilo? A chcete se o tom dozvědět trochu jinak? Pak sáhněte po knížce České dějiny očima Psa. Pes žil totiž s lidmi odjakživa, doprovázel rytíře i sedláky, procházel dějinami.
děti a mládež
Ukázky

České dějiny očima Psa

159 Kč
127 Kč
České dějiny podle kata Mydláře - 20%

Netradiční pohled na české dějiny Prostřednictvím mistra popravčího Jana Mydláře nahlédnete do Čech v těžkých dobách, do let 1601–1635. Kat vypráví o lidech, s kterými se setkal, o těch, které podrobil útrpnému právu, o těch, které sťal či oběsil.

děti a mládež
Ukázky

České dějiny podle kata Mydláře

189 Kč
151 Kč
Děda jménem Nuel - 20%
Knihu Děda jménem Nuel autor označil jako pohádku-nepohádku. Kombinuje v ní vlastní klukovské zážitky a sny se vzpomínkami na skutečné dějinné události, jejichž byl účastníkem ve svém válečném dětství.
děti a mládež
Ukázky

Děda jménem Nuel

119 Kč
95 Kč
Děsivá zloba na planetě Šoba - 20%
Nikola Borůvková a její přátelé se vrhají do dalšího intergalaktického dobrodružství, které si opět žádá zásah Vesmírné brigády! Jejich novým působištěm je poklidná zasněžená planeta Šoba, kde se těží marshmallow a čokoláda.
děti a mládež
Ukázky

Děsivá zloba na planetě Šoba

179 Kč
143 Kč
Divotvůrce 5: Královnovrah - 20%
Po souboji na poušti Kellen nechtěně potřísní daromanskou vlajku svou krví. Strážcům zákona nyní nezbývá než ho za takový čin zatknout. Několik dní předtím, než je Kellen postaven před královnu, aby byl odsouzen k smrti, dostane od spoluvězně podivnou radu: když zabije královnu, vyslouží si za to shovívavost od těch, kdo jsou u moci.
děti a mládež
Ukázky

Divotvůrce 5: Královnovrah

249 Kč
199 Kč
Hilda a Sofie - 20%
Sofie sní o jediném: stát se primabalerínou. Kvůli svému snu se odstěhuje od milující rodiny do neznámého města, kde nastoupí na výběrovou baletní školu. Daří se jí, radost z úspěchu jí ale kazí schválnosti a závist spolužaček.
děti a mládež
Ukázky

Hilda a Sofie

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 127 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 13 > >>