Nejprodávanější e-knihy - srpen 2020

Selfies
(6x)
Sedmý případ oddělení Q. Carl, Asad a Gordon stojí před záhadou dalece přesahující všechny, které dosud řešili. A jejich kolegyně Rose má vážné problémy. Dokážou i ve třech zabránit zavření oddělení Q a zastavit zabíjení v Kodani?
Ukázky

Selfies

229 Kč
Speciální pedagogika
Snaha léčit choroby a napravovat vady či poruchy je stejně stará jako nemoci a postižení. Ovšem i tam, kde léčba není možná, lze usilovat o kvalitní výchovu, vzdělávání, osobnostní rozvoj a začlenění handicapovaného člověka do společnosti.
Ukázky

Speciální pedagogika

246 Kč
Šest vran
(7x)
Za peníze se dá koupit všechno! Nebo aspoň to platí v Ketterdamu, ve kterém se nikdo nevyzná lépe, než Kaz Brekker, fenomenální podvodník a zloděj. A když se objeví neodolatelná zakázka? Je čas sehnat si pomocníky.
Ukázky

Šest vran

339 Kč
Ve službách mocných
(1x)
Někdejší johanitský rytíř Wolfram Katzinger z Olšové se s řádem johanitů rozchází. Je ale vůbec možné opustit řád bez ztráty cti?
Ukázky

Ve službách mocných

199 Kč
Ve stínu Říše
(2x)
Málokdo dokáže představovat tak dokonalé bezcharakterní zlé postavy nebo naopak terče parodie a posměchu jako nacisté. Právě proto jsme dali nacisty na hraní těm nejlepším spisovatelům a spisovatelkám domácí fantastiky napříč generacemi.
Ukázky

Ve stínu Říše

299 Kč
Z dějin české každodennosti
(1x)
Druhé, doplněné vydání úspěšné obsáhlé publikace pojednávající o každodenním životě v českých zemích v 19. století.
Ukázky

Z dějin české každodennosti

270 Kč
Základy BDSM pro začátečníky
(1x)
Příručka Základy BDSM pro začátečníky, psaná velmi čtivou a srozumitelnou formou autorkou, jež se dvacet let pohybuje v tomto pestrém světě, vám poskytne popis všech rolí, odlišných vztahů v BDSM, běžně používaných termínů a ještě mnohem více.
Ukázky

Základy BDSM pro začátečníky

99 Kč
Záludné léto
(5x)
Když se ve vesnici Rushpool začnou pohřešovat dvě jedenáctileté dívky, konstábl Peter Grant musí vytáhnout paty z Londýna, aby zjistil, zda se na zmizení nepodílelo něco nadpřirozeného.
Ukázky

Záludné léto

198 Kč
Zjevení Cthulhu
(2x)
Výběr z díla jednoho z nejvýznamnějších hororových spisovatelů 20. století. Šestice povídek, mezi nimiž jsou i slavné a klasické texty „Volání Cthulhu“, „Hrůza v Dunwichi“ a „V horách šílenství“.
Ukázky

Zjevení Cthulhu

165 Kč
Život jsi ty
Tato kniha vám odpoví na otázku, jaká je naše skutečná podstata. Po jejím přečtení budete vědět, kdo doopravdy jste. Zjistíte, že láska k sobě je jediný bezpečný přístav ve vodách fyzické reality.
Ukázky

Život jsi ty

180 Kč
Zobrazuji 941 - 950 z 1000 položek
<< < 1 .. 93 94 95 96 97 .. 100 > >>