Nejprodávanější e-knihy - srpen 2020

Santini - Peklem duše k světlu světa
(6x)
Santini Aichel si od dětství připadá osamělý, protože kvůli tělesné vadě nezapadá mezi vrstevníky. I v dospělosti jej však čekají těžké zkoušky. Postupně pochopí, že co mu bylo na jedné straně odepřeno, se mu vrací v neuvěřitelných vizích staveb.
Ukázky

Santini - Peklem duše k světlu světa

179 Kč
Selfies - 20%
(6x)
Sedmý případ oddělení Q. Carl, Asad a Gordon stojí před záhadou dalece přesahující všechny, které dosud řešili. A jejich kolegyně Rose má vážné problémy. Dokážou i ve třech zabránit zavření oddělení Q a zastavit zabíjení v Kodani?
Ukázky

Selfies

229 Kč
183 Kč
Speciální pedagogika - 20%
Snaha léčit choroby a napravovat vady či poruchy je stejně stará jako nemoci a postižení. Ovšem i tam, kde léčba není možná, lze usilovat o kvalitní výchovu, vzdělávání, osobnostní rozvoj a začlenění handicapovaného člověka do společnosti.
Ukázky

Speciální pedagogika

246 Kč
197 Kč
Šest vran - 20%
(7x)
Za peníze se dá koupit všechno! Nebo aspoň to platí v Ketterdamu, ve kterém se nikdo nevyzná lépe, než Kaz Brekker, fenomenální podvodník a zloděj. A když se objeví neodolatelná zakázka? Je čas sehnat si pomocníky.
Ukázky

Šest vran

339 Kč
271 Kč
Ve službách mocných
(1x)
Někdejší johanitský rytíř Wolfram Katzinger z Olšové se s řádem johanitů rozchází. Je ale vůbec možné opustit řád bez ztráty cti?
Ukázky

Ve službách mocných

199 Kč
Ve stínu Říše - 20%
(2x)
Málokdo dokáže představovat tak dokonalé bezcharakterní zlé postavy nebo naopak terče parodie a posměchu jako nacisté. Právě proto jsme dali nacisty na hraní těm nejlepším spisovatelům a spisovatelkám domácí fantastiky napříč generacemi.
Ukázky

Ve stínu Říše

299 Kč
239 Kč
Z dějin české každodennosti - 20%
(1x)
Druhé, doplněné vydání úspěšné obsáhlé publikace pojednávající o každodenním životě v českých zemích v 19. století.
Ukázky

Z dějin české každodennosti

270 Kč
216 Kč
Základy BDSM pro začátečníky - 20%
(1x)
Příručka Základy BDSM pro začátečníky, psaná velmi čtivou a srozumitelnou formou autorkou, jež se dvacet let pohybuje v tomto pestrém světě, vám poskytne popis všech rolí, odlišných vztahů v BDSM, běžně používaných termínů a ještě mnohem více.
Ukázky

Základy BDSM pro začátečníky

99 Kč
79 Kč
Záludné léto - 20%
(5x)
Když se ve vesnici Rushpool začnou pohřešovat dvě jedenáctileté dívky, konstábl Peter Grant musí vytáhnout paty z Londýna, aby zjistil, zda se na zmizení nepodílelo něco nadpřirozeného.
Ukázky

Záludné léto

198 Kč
158 Kč
Zjevení Cthulhu - 20%
(2x)
Výběr z díla jednoho z nejvýznamnějších hororových spisovatelů 20. století. Šestice povídek, mezi nimiž jsou i slavné a klasické texty „Volání Cthulhu“, „Hrůza v Dunwichi“ a „V horách šílenství“.
Ukázky

Zjevení Cthulhu

165 Kč
132 Kč
Zobrazuji 921 - 930 z 1000 položek
<< < 1 .. 91 92 93 94 95 .. 100 > >>