Nejprodávanější e-knihy - srpen 2020
beletrie

Pevnost na ostrově - 20%
(1x)
Život naučil miliardáře Luise, že má za vším hledat potíže. Takže když vyjde najevo, že rozkošná dívka, s níž strávil noc, je fotografka, která má pořídit snímky jeho slavných rodičů, rozezvoní se mu v hlavě alarm.
beletrie
Ukázky

Pevnost na ostrově

69 Kč
55 Kč
Pod jabloní
(1x)
V městečku nedaleko Prahy dojde k bizarní vraždě. V horkém letním dni opilému muži spícímu pod jabloní ve vlastní zahradě kdosi zatloukl uchem do hlavy hřebík.
beletrie
Ukázky

Pod jabloní

169 Kč
Pohádky - 20%
Sbírka krásných pohádek pro děti, a to jak ty menší, tak ty velké.
beletrie
Ukázky

Pohádky

89 Kč
71 Kč
Pokoj plný zrcadel - 20%
Životopis Jimmiho Hendrixe.
beletrie
Ukázky

Pokoj plný zrcadel

266 Kč
213 Kč
Pokušení - 20%
Mykhail je jedním ze sedmi nejvyšších okřídlených v Helliportu. Díky svému chladnému a kalkulativnímu myšlení zaměřenému především na prostředky a cíle, se propracoval až na pozici generála.
beletrie
Ukázky

Pokušení

79 Kč
63 Kč
Pomsta mužům - 20%
Zoe právě prodělala opravdu ošklivý rozvod. Její manžel ji společensky znemožnil a zanechal bez prostředků. Její vyhlídky nebyly vůbec růžové. Když se seznámila s Ryanem, připadal jí jako rytíř na bílém koni připravený pomoci dámě v nesnázích.
beletrie
Ukázky

Pomsta mužům

69 Kč
55 Kč
Posedlost zločinem
To, že je na písecké kriminálce kolem jejího šéfa kapitána Karase dobře sehraná parta kriminalistů a vyšetřovatelů, už Ladislav Beran ve svých povídkových knihách nejednou potvrdil.
beletrie
Ukázky

Posedlost zločinem

169 Kč
Poselství krve - 20%
Lidé jsou hluboce zasaženi plíživou temnotou a spouští, kterou způsobil neznámý virus. Fallon vyrůstá ukrytá na farmě a netuší, proč se právě ona stala terčem surových gangů a fanatických skupin.
beletrie
Ukázky

Poselství krve

249 Kč
199 Kč
Poslední Herrmannovic holka – Cesta do Terezína - 20%
(1x)
Vzpomínky autorky, teatroložky a v letech 1991–1995 šéfky opery Národního divadla na dětství, které náhle skončilo v jejích čtrnácti letech násilnou deportací do Terezína. Eva vyrůstala v bohaté rodině židovského obchodníka a rakouské zpěvačky v předválečné Opavě.
beletrie
Ukázky

Poslední Herrmannovic holka – Cesta do Terezína

179 Kč
143 Kč
Poslední planeta - 20%
Jednou přijde den, kdy nám naše planeta všechno vrátí. Možná bude pozdě. A lidé? Pochopí? Půjdou to zkusit jinam? I ostatní planety se dokáží bránit. Příběh o proměně měkkého Pozemšťana v tvrdého bojovníka za život a Matku.
beletrie
Ukázky

Poslední planeta

129 Kč
103 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>