Nejprodávanější Kniha - srpen 2020

Rozpovídej se
Publikace Rozpovídej se (nová edice) obsahuje praktická cvičení pro rozvoj řeči dětí v mladším předškolním větu (od věku 3 až 4 let).

Rozpovídej se

431 Kč
Rozvrat
(2x)
Proč se některé národy vyrovnávají s rozvratem lépe než jiné? Můžeme spletité národní krize pochopit díky paralelám s krizovou terapií jednotlivce? A leží právě tady klíč k úspěšnému řešení palčivých problémů dnešního světa?

Rozvrat

404 Kč
Ruce v hlíně
(2x)
Ať už žiješ ve městě nebo na venkově, tato knížka plná inspirativních nápadů tě naučí pozorovat a prozkoumat přírodu od jara do zimy.
Ukázky

Ruce v hlíně

266 Kč
Řád tvaru
Monografie zachycuje vývoj vztahu tradicionalisticky zaměřených autorů k dobové společnosti.

Řád tvaru

296 Kč
Řetízek slz

Anna Langová, padesátiletá Němka, při návštěvě banky zjistí, že jí přišly na účet čtyři tisíce euro. Peníze poukázal jakýsi Abu Usama, kterého nezná, takže neví, zda jí peníze patří. Druhý den je pozvaná na policii, kde se dozví, že Abu Usama je, respektive byl, její syn Richard, který konvertoval k islámu a v Istanbulu spáchal sebevražedný atentát. Na onen svět s sebou vzal i mnoho turistů. Anna je zdrcená, nic nechápe a ve snaze dobrat se pochopení líčí komisaři Krollovi Richardův život. Od samého začátku. Kroll je trpělivým posluchačem a doufá, že něco odhalí. Výslech končí pozdě v noci. Anna odchází domů a Kroll se pouští do hledání stop…

Řetízek slz

233 Kč
Římská Říše
Velký římský historik a senátor Publius Cornelius Tacitus jednou prohlásil: „Velké říše se neudržují zbabělostí.“

Římská Říše

161 Kč
Říše popela
Závěrečný díl epické fantasy trilogie Draconis Memoria.

Říše popela

404 Kč
Sedmero královen
(2x)
Autor provádí čtenáře bitevními poli 1. i 2. světové války, kurdské války, čečenské války, afghánské války, války o Gruzii a války o Ukrajinu. Sedm válek, sedm povídek, ...

Sedmero královen

268 Kč
Síla příběhu
Jak se stát dokonalým vypravěčem a proměnit nemožné v nevyhnutelné Skvělí vůdci jsou skvělí vypravěči.

Síla příběhu

305 Kč
Sin City 3: Velká tučná zabijačka
Dwight McCarthy se pokusí pomoci své současné přítelkyni, zbavit se neodbytného bývalého ctitele. Situace se nevyvine přesně podle jeho představ a nakonec to všechno skončí usekanými hlavami, vybuchujícími auty a hlavně velkou tučnou zabijačkou.

Sin City 3: Velká tučná zabijačka

359 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>