Nejprodávanější knihy - srpen 2020
medicína

Digitální demence - 11%

Digitální média — počítače, smartphony, herní konzoly a v neposlední řadě i televize — nám mění život. V USA dnes mladiství věnují digitálním médiím více času — alespoň sedm a půl hodiny denně — než spánku.

medicína
Ukázky

Digitální demence

341 Kč
303 Kč
Léčba Schopenhauerem - 11%
V románu o psychoterapii a psychoterapeutech oblíbený autor rozehrává skutečný příběh ze života filozofa Artura Schopenhauera.
medicína

Léčba Schopenhauerem

386 Kč
343 Kč
Psychologie budoucnosti - 6%
(1x)
Tento čtenářsky přístupný a ucelený přehled díla Stanislava Grofa, jednoho ze zakladatelů transpersonální psychologie, byl sestaven se záměrem, aby se s jeho prací mohla seznámit i širší veřejnost.
medicína
Ukázky

Psychologie budoucnosti

381 Kč
358 Kč
Psychosomatika pro lékaře, psychoterapeuty i laiky - 11%
(1x)
Proč a jak reaguje tělo na psychickou zátěž? Proč své tělo zneužíváme? Kdo nese vinu za psychosomatické onemocnění? Proč máme strach z psychoterapie?
medicína

Psychosomatika pro lékaře, psychoterapeuty i laiky

179 Kč
159 Kč
Vytváření a zvyšování kognitivní modifikovatelnosti - 11%
Kniha e základním teoretickým dílem popisujícím metodu, která rozvíjí kognitivní funkce jedince a učí ho všem mentálním operacím a strategiím duševní činnosti. T
medicína

Vytváření a zvyšování kognitivní modifikovatelnosti

338 Kč
300 Kč
Anatomie 2 - 11%
Druhý díl vynikající učebnice obsahuje anatomii gastropulmonálního a urogenitálního systému a soustavy žláz s vnitřní sekrecí. Oproti předchozímu vydání je text doplněn o poslední poznatky z oblastí týkajících se vývoje orgánů, genetiky a embryologie.
medicína

Anatomie 2

1 565 Kč
1 391 Kč
Jak překonat panické ataky - 11%
Náhlé a mimořádně nepříjemné záchvaty strachu se týkají zhruba 4 procent lidí. Tato kniha vám pomůže tento stav pochopit a prakticky s okamžitým účinkem proti němu bojovat.
medicína

Jak překonat panické ataky

269 Kč
239 Kč
Lexikon psychologie - 11%
Kniha umožňuje systematické studium obecné psychologie, a je úvodem do studia psychologie sociální a vývojové. Může být použita jako učebnice.
medicína

Lexikon psychologie

612 Kč
544 Kč
Medicína mezi jedinečným a univerzálním
Publikace si klade za cíl představit jedinečný charakter medicíny jakožto disciplíny rozkročené jak ve sféře přírodních, tak humanitních věd.
medicína

Medicína mezi jedinečným a univerzálním

89 Kč
Migréna - 11%
Monografie je adresována lékařům, kteří se věnují nemocným s migrénou a jinými bolestmi hlavy. Cílem je seznámit čtenáře nejen s vědeckými podklady bolestí hlavy, ale soustředit se i na praktické klinické dopady a možnost využití nových poznatků.
medicína

Migréna

261 Kč
232 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 102 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 > >>