Nejprodávanější e-knihy - srpen 2020

Hříšné úmysly
V jedné z nejchudších částí Londýna, čtvrti St. Giles, zápasí v první polovině 18. století mladá vdova Temperance Dewsová spolu se svým bratrem Winterem Makepeacem o zachování sirotčince, který založil jejich otec.
Ukázky

Hříšné úmysly

209 Kč
Křišťálový klíč II. - Vídeňský sen
(7x)
Barvité osudy členů rodu, kteří se stanou sklářskými a textilními podnikateli, umělci, úředníky i učenci, se prolínají s příběhy zajímavých severočeských postav.
Ukázky

Křišťálový klíč II. - Vídeňský sen

299 Kč
Vdej se ještě dnes
(1x)
Trochu lehkomyslný, ale i duchaplně perlivý příběh odvěkého souboje ženy a muže.
Ukázky

Vdej se ještě dnes

179 Kč
Vrány
(17x)
Komorní příběh, který končí tam, kde začíná tma.
Ukázky

Vrány

229 Kč
Zvuky probouzení
(3x)
Kniha manželů Třešňákových vypráví příběh výchovy dcery s autismem spojeným s mentální retardací a vážnými projevy chování. Není primárně svědectvím o autismu, ale spíše o hledání rovnováhy v extrémně náročné životní situaci.
Ukázky

Zvuky probouzení

199 Kč
Hotýlek
(29x)
Některé věci jakoby existovaly mimo čas. Zůstávají stejné navzdory dějinám, válkám, totalitním režimům i počasí. Takový je i hotel pana Leopolda, vlastně spíše hodinový hotýlek, založený v dobách první republiky a nabízející potěšení a rozkoš pánům.
Ukázky

Hotýlek

259 Kč
Najděte si svého marťana
(29x)
V knize objevíte svěží pohledy a úvahy z oblasti psychologie a mezilidských vztahů. Zaujme vás zejména to, s jakým citem autor popisuje svět malých dětí - jeho pojetí je sympatickou pozvánkou do světa dětské psychiky.
Ukázky

Najděte si svého marťana

188 Kč
Foukneš do pěny
(6x)
Sbalte si do tašky všechna svoje trápení, úzkosti, zmatek, křivdy, nevyřčená slova a nevyřešené záležitosti a vydejte se spolu s hlavní hrdinkou na svoji vlastní cestu. Kniha nejprodávanější české autorky současnosti vás ve svému příběhu vezme až na konec světa.
Ukázky

Foukneš do pěny

299 Kč
Hlas kukačky
(10x)
Napínavý příběh o pátrání po tajemství, o němž se i v nejužším rodinném kruhu jen šeptá. Příběh o rozplétání složitých lidských vztahů táhnoucí se hluboko do minulosti.
Ukázky

Hlas kukačky

189 Kč
Manuál pro uklízečky
(8x)
V povídkách, které vznikaly zhruba od šedesátých do devadesátých let 20. století, se Berlinová inspirovala dětstvím stráveným v těžařských městečkách na americkém Západu, mládím, které prožila mezi společenskou smetánkou v jihoamerickém Chile.
Ukázky

Manuál pro uklízečky

198 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 1000 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 100 > >>