Nejprodávanější e-knihy - srpen 2020

Benátská romance
(2x)
Becky si na živobytí vydělává jako falešná karetní hráčka v londýnských ulicích, teď má však příležitost dostat se mezi smetánku – a to ne ledajakou, ale rovnou k benátskému hraběti.
Ukázky

Benátská romance

109 Kč
Kluk odvedle
(1x)
Šestnáctiletá Charlotte Charlie Reynoldsová si vždycky myslela, že jí skutečnost, že ji vychovával jen táta a tři starší bratři, přináší jen samé výhody. Dovede totiž předběhnout, porazit a přechytračit každého kluka, kterého zná – včetně svého čestného čtvrtého bratra, souseda Bradena.
Ukázky

Kluk odvedle

249 Kč
Schovej mě v dešti
(2x)
Tři generace žen, jeden příběh… Když Kate jako mladá utekla z domova, nezanechala za sebou žádné stopy. Toužila začít nový život daleko od rodiny a především od matky, ke které necítila takové pouto, jaké by dcera zřejmě cítit měla.
Ukázky

Schovej mě v dešti

269 Kč
Stíny Vichrovského kláštera
(1x)
Branou kláštera na Vichrově prochází nový prosebník o místo v řádu. Bartoloměj, mladík s temnou minulostí, je přijat mezi novice a záhy se v klášteře začnou dít strašlivé věci.
Ukázky

Stíny Vichrovského kláštera

199 Kč
Žena, kterou jsem byla
Nový domov může znamenat šťastný konec nebo nový začátek anebo… bezpečný úkryt. Kate Jonesová o tom ví své, je totiž na útěku. Opustila svůj starý život a sobě i dceři změnila jméno. Nikdo se nesmí dozvědět, kým byla dřív. Nikdo nesmí přijít na chybu, která Kate zničila život.
Ukázky

Žena, kterou jsem byla

249 Kč
Cukrárna v Paříži
(5x)
Kdysi vyhlášená pařížská Cukrárna C se brzy zavře, ještě zbývá poslední cukrářský kurz.
Ukázky

Cukrárna v Paříži

339 Kč
Dům na samotě
(6x)

Další napínavá detektivka od dvojnásobné držitelky Ceny Jiřího Marka Výtvarnice Nela po rozchodu s přítelem zůstala sama ve starém mlýně, který původně s partnerem chtěli zrekonstruovat. V téže době bylo v nedalekém lese nalezeno tělo mladé dívky, ucházející se o práci v místních dostihových stájích.

Ukázky

Dům na samotě

279 Kč
Sněžný měsíc
(6x)
Nová detektivka Michaely Klevisové zavádí čtenáře do idylické krajiny Beskyd, kde na horách ještě žijí lidé podobně prostě a v souladu s přírodou jako generace jejich předků.
Ukázky

Sněžný měsíc

279 Kč
Kavárna v Kodani
(5x)
Vtipný příběh o lásce, štěstí a cestování, který vás chytne od první stránky! Popadněte teplou deku, hrnek horké čokolády a začtěte se…
Ukázky

Kavárna v Kodani

339 Kč
Slepá mapa
(36x)
Anna, Alžběta, Anežka. Tři ženy, tři generace, jedna rodina a mnoho životních zvratů, traumat a tajemství
Ukázky

Slepá mapa

259 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>