Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - září 2020

Po mně potopa - 58%
(1x)
Knihkupec John Cole, podivínský samotář ve středním věku, jednoho dne uprostřed dlouhé vlny veder zavře krám a vydá se na neohlášenou návštěvu za bratrem.

Po mně potopa

238 Kč
99 Kč
Podívám se na to ráno
Podívám se na to ráno, to byla odpověď amerického prezidenta Lyndona B. Johnsona na setkání s ruským velvyslancem ve Washingtonu v předvečer okupace Československa v roce 1968.

Podívám se na to ráno

224 Kč
Podivná smrt Evropy
(5x)
Douglas Murray brilantně líčí příběh masové imigrace do Evropy – její počátky v poválečném nedostatku pracovní síly, její zintenzivnění při slučování rodin a konečně humanitární ospravedlňování otevřených hranic.

Podivná smrt Evropy

376 Kč
Probudím se na Šibuji
(14x)
Když se sedmnáctiletá Jana dostane do vysněného Tokia, nejraději by zde zůstala navždy. Záhy se přesvědčí o tom, jak nedozírné následky může takové přání mít. Ocitne se totiž uzavřená v magickém kruhu rušné čtvrti Šibuja.
Ukázky

Probudím se na Šibuji

314 Kč
Příběh o lásce a tmě
(2x)
Rozsáhlá vzpomínková próza světoznámého izraelského autora je knihou v mnoha ohledech výjimečnou a výjimečný je i její ohlas.
Ukázky

Příběh o lásce a tmě

359 Kč
Rozvoj řeči – zvuky a slabiky
Kniha obsahuje originální hry a nápady pro rozvoj komunikačních dovedností dětí od 3 let.

Rozvoj řeči – zvuky a slabiky

179 Kč
Sisu: Odolnost, síla a štěstí po finsku

Autorka žila v Kanadě hektickým životem mladé ambiciózní ženy plným stresu. Po přestěhování do Finska, země svých předků, však poznala, že žít se dá mnohem kvalitněji a zdravěji.

Sisu: Odolnost, síla a štěstí po finsku

314 Kč
Šedík a Bubi - 11%
(1x)
Šedík je nejmladší ze tří koťat, a všichni ho odstrkují. Když navíc máma Míla jednoho dne nečekaně odejde, musí si Šedík hledat vlastní pelíšek.

Šedík a Bubi

296 Kč
263 Kč
Školní tabulky pro 1.-3. třídu ZŠ
To nejdůležitější z učiva přehledně, bez dlouhého hledání v učebnicích! Soubor tabulek obsahuje výběr z češtiny, matematiky a prvouky. Tabulky jsou určeny pro žáky 1.-3. tříd základní školy.

Školní tabulky pro 1.-3. třídu ZŠ

107 Kč
Údolí mrtvých - 1%
(2x)
David Raker se při pátrání po zmizelé dívce musí vydat do údolí mrtvých.

Údolí mrtvých

404 Kč
399 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100