Nejprodávanější e-knihy - září 2020

Prolhaný život dospělých
(7x)
Světoznámá autorka ságy Geniální přítelkyně přichází s dalším podmanivým příběhem o cestě z dětství do dospělosti, v němž zpochybňuje mýtus šťastné rodiny. Kniha vychází současně v 25 zemích světa!
Ukázky

Prolhaný život dospělých

239 Kč
Drak spí
(11x)
Dvojnásobná držitelka Ceny Jiřího Marka za nejlepší detektivní knihu vrací na scénu postavu kriminalisty Josefa Bergmana. Michaela Klevisová čtenáře v sedmém románu s oblíbeným hrdinou zavede do jižních Čech na místa, která jsou jen zdánlivě poklidná.
Ukázky

Drak spí

319 Kč
Jak nepřijít o peníze
(1x)
Co můžeme udělat, aby nás stát neobral o úspory? Na co si dát pozor? A čemu se naopak dá věřit? Jak ochránit hodnotu svého majetku v dnešních bouřlivých časech? Kde lze očekávat výnos? Na všechny tyto otázky v knize naleznete odpověď!
Ukázky

Jak nepřijít o peníze

140 Kč
Křišťálový klíč III. - Jarmarečník
(3x)
Dědicové Ignáce Heřmana přijdou o Falknovskou huť, kterou získá Leopoldova bývalá snoubenka Hildegarda, jejímž hlavním cílem je pomstít se rodu Heřmanů.
Ukázky

Křišťálový klíč III. - Jarmarečník

299 Kč
River Wild
(1x)
Nové město. Nová identita. Těhotná a bez pomoci. Na útěku před minulostí, která mě nikdy nesmí znovu najít. River Wild. Náladový. Nevypočitatelný. Zmetek. Tak to je můj nový soused. O přátelství s Riverem nemám sebemenší zájem.
Ukázky

River Wild

199 Kč
Šikmý kostel
(43x)
Románová kronika ztraceného města. Podtitul knihy lapidárně shrnuje příběh o někdejší pastevecké vesnici, která vystavěla svůj rozkvět na těžbě uhlí, aby o století později zašla na úbytě - také kvůli těžbě uhlí.
Ukázky

Šikmý kostel

229 Kč
Zuzanin dech
(17x)
Co všechno udrží člověka při životě, když se svět kolem hroutí?
Ukázky

Zuzanin dech

229 Kč
Nevěsta pro šejka
(1x)
Vypravit se přes půl světa za ženichem, kterého nikdy předtím neviděla… a druhý den být provdána za někoho úplně jiného! Ne, rozhodně by si Zoe nepomyslela, že se něco takového může stát zrovna jí.
Ukázky

Nevěsta pro šejka

69 Kč
Dům na samotě
(6x)

Další napínavá detektivka od dvojnásobné držitelky Ceny Jiřího Marka Výtvarnice Nela po rozchodu s přítelem zůstala sama ve starém mlýně, který původně s partnerem chtěli zrekonstruovat. V téže době bylo v nedalekém lese nalezeno tělo mladé dívky, ucházející se o práci v místních dostihových stájích.

Ukázky

Dům na samotě

279 Kč
Marlow
(2x)
Berlín, konec léta 1935. V rodině Rathových si jde každý svou cestou.
Ukázky

Marlow

299 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 1000 položek
1 2 3 .. 100 > >>