Nejprodávanější tituly - září 2020
romány

Kniha šepotů

Příběhy generace našich dědů mohou být stále poutavé a v mnohém aktuální, jak dokazuje i vyprávění rumunského Arména Varujana Vosganiana (anebo také arménského Rumuna) Kniha šepotů.

romány

Kniha šepotů

241 Kč
Provizorium
(3x)
Román vypráví o trýznivé cestě vykořeněného člověka, kroužící mezi dvěma světy, z nichž se nakonec přiklání k menšímu zlu. Zároveň jde i o podobenství člověka, který se nedokáže vyrovnat s příliš dotírajícím moderním světem.
romány
Ukázky

Provizorium

222 Kč
Ráj a peklo
(1x)
Román nejčtenějšího současného islandského spisovatele Jóna Kalmana Stefánssona je lakonickým popisem života rybářské obce nacházející se ve fjordu poblíž severního pólu. První díl trilogie (2.díl Smutek andělů).
romány
Ukázky

Ráj a peklo

120 Kč
Temný Tomáš
(2x)
Temný Tomáš je první z Blanchotových filozofických próz, jež zkoumají a nově vytvářejí oblast imaginárna.
romány
Ukázky

Temný Tomáš

171 Kč
Proměny
Kniha Proměny se předchozím románům (Bereme, co je, Obsazeno a Víme svý) podobá autenticitou, syrovostí a soucitem, potřebou pochopit co se děje s lidmi, zjistit, jak žít, aby život nebyl převážně řadou proher nebo křiváren.
romány

Proměny

216 Kč
Anežka a král
Mladičká Anežka je oblíbenou dvorní dámou manželky českého krále Přemysla Otakara. Těžko si přiznává, že se zamilovala do manžela své ochránkyně, a prudkému citu se ze všech sil brání.
romány

Anežka a král

269 Kč
Pýcha a přemlouvání
(1x)
Román, který jsme nazvali "Pýcha a přemlouvání" vyšel posmrtně v roce 1818 pod názvem "Persuasion."
romány

Pýcha a přemlouvání

224 Kč
Všude manžel o dvou kůrkách - 30%
No co, snad se zase tolik nestalo... brání se Michal výčitkám své ženy Isabely. Má na mysli, že nakazit manželku nemocí, o které se ve slušné společnosti nemluví, není důvod k rozvodu. Isabelu jeho postoj rozzuří a rozhodne se, že se pomstí.
romány
Ukázky

Všude manžel o dvou kůrkách

169 Kč
118 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 98 položek
<< < 1 .. 8 9 10