Nejprodávanější knihy - září 2020
medicína

Co jíst, když... - 11%
(1x)
S pomocí této knihy se budete cítiti lépe, zdravěji, mladší a vyzrajete na zdravotní potíže, které vás trápí!
medicína

Co jíst, když...

152 Kč
135 Kč
Dětská sestra v primární a komunitní péči
Publikace obsahuje důležité poznatky a informace nezbytné pro plánování a poskytování ošetřovatelské a edukační péče o děti a dorost v zařízeních primární péče.
medicína

Dětská sestra v primární a komunitní péči

83 Kč
Ošetřovatelství pro střední zdravotnické školy I. - 11%
Druhé, doplněné vydání úspěšné učebnice zaměřené na ošetřovatelství ve vnitřním lékařství je pro žáky SZŠ základní učebnicí v předmětu ošetřovatelství pro 3. a 4. ročník.
medicína

Ošetřovatelství pro střední zdravotnické školy I.

251 Kč
223 Kč
Ošetřovatelství pro střední zdravotnické školy II. - 11%
Druhé, doplněné vydání úspěšné učebnice zaměřené na ošetřovatelský proces v pediatrii a chirurgii je určené pro žáky 3. a 4. ročníku SZŠ jako základní učebnicí předmětu ošetřovatelství.
medicína

Ošetřovatelství pro střední zdravotnické školy II.

287 Kč
255 Kč
Psychologie 2. díl - 11%
Učebnice je přímo určená pro studenty oboru sociální činnost, jako jediná na trhu. Ve druhém díle je žákům předkládána problematika psychologie osobnosti, komunikace a psychodiagnostiky se zaměřením na uplatnění v sociálně zdravotnické oblasti.
medicína

Psychologie 2. díl

206 Kč
183 Kč
Psychologie Atkinsonové a Hilgarda - 6%
(1x)
Jedna z nejužívanějších učebnic psychologie na světě podává ucelený přehled nejdůležitějších psychologických poznatků a nových výsledků výzkumů, přičemž kombinuje vědecký přístup se srozumitelným jazykem.
medicína

Psychologie Atkinsonové a Hilgarda

2 124 Kč
1 999 Kč
Varovné signály očkování - 6%
(9x)
Profesorka Strunecká, autorka bestselleru Doba jedová, nabízí v nové knize o očkování srozumitelným a jasným způsobem vysvětlení mechanismů imunity a důsledků vakcinace.
medicína

Varovné signály očkování

237 Kč
223 Kč
Anatomie 1 - 14%
(1x)
První díl učebnice obsahuje anatomii celého pohybového aparátu. Profesor MUDr. Radomír Čihák, DrSc., a prof. MUDr. Miloš Grim, DrSc., jej opět upravili, aktualizovali a doplnili podle posledních poznatků.
medicína

Anatomie 1

1 813 Kč
1 559 Kč
Důvěra v nevědomí - 11%
Kniha je jedinečným přínosem k porozumění psychoterapeutickému procesu, jelikož obsahuje reflexe jednotlivých fází či klíčových momentů jak ze strany analytika, tak klientky. Vedle názorných popisů procesu nabízí i propojení s teoretickými koncepty.
medicína

Důvěra v nevědomí

242 Kč
215 Kč
Zdravotní nauka 1. díl - 11%
Učebnice je určena především pro žáky středních odborných škol se zaměřením na problematiku sociální péče. V textu prvního dílu je zpracován přehled základních znalostí ze somatologie - seznamuje se základy anatomie a fyziologie lidského těla.
medicína

Zdravotní nauka 1. díl

251 Kč
223 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 111 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 > >>