Nejprodávanější tituly - září 2020
předškoláci

Hlemýžď Čilišnek - 11%
(1x)
Básničky autora slavných Lichožroutů si díky vtipu, hravosti a humoru oblíbí zejména děti mladšího školního věku, jimž především je knížka určena.
předškoláci
Ukázky

Hlemýžď Čilišnek

224 Kč
199 Kč
Kam běží modrá liška - 6%
(4x)
Nové vydání půvabné pohádkové knihy z Malé Strany, kterou možná znáte ze svého dětství. Bubáci, vodníci a další nadpřirozené bytosti se těší na vaši návštěvu.
předškoláci

Kam běží modrá liška

253 Kč
238 Kč
Vše, co jezdí a létá - Podívej se pod okénko - 11%
Seznam se díky této encyklopedické knížce s více než 60 odklápěcími okénky s různými dopravními prostředky. Prozkoumej je a zjisti něco nového.
předškoláci

Vše, co jezdí a létá - Podívej se pod okénko

314 Kč
279 Kč
Jaro, léto, podzim, zima - ve školce je pořád prima - 11%
Publikace představuje soubor rozmanitých námětů k činnostem s dětmi předškolního a mladšího školního věku. Aktivity jsou členěny do bloků, každý blok je uveden motivačním příběhem.
předškoláci
Ukázky

Jaro, léto, podzim, zima - ve školce je pořád prima

224 Kč
199 Kč
Logopedické hádanky - 11%
Hádanky ve formě veršů jsou určeny k upevňování výslovnosti českých hlásek a současně rozvíjejí u dětí smysl pro rým, rytmus a jazykový cit.
předškoláci

Logopedické hádanky

224 Kč
199 Kč
Velký případ školního detektiva - 11%
Stejně jako ve dvou předchozích úspěšných titulech Školní strašidlo a Školní detektiv přináší autorka Zuzana Pospíšilová další dobrodružství Radílka, školního strašidla a školního detektiva.
předškoláci

Velký případ školního detektiva

179 Kč
159 Kč
Bambulka v zemi skřítků - 20%
(9x)
Druhý příběh Bambulky. Tentokrát se o prázdninách dostane až do země malých lidiček, kde pomůže skřítkovi Merlíkovi zachránit zemi před zlými skřety.
předškoláci
Ukázky

Bambulka v zemi skřítků

89 Kč
71 Kč
Mizící hmyzíci - 11%
Království růží postihlo zlé prokletí. Bylo napadeno neznámými vetřelci, černými tvorečky, kteří způsobili, že růžové keře začaly vadnout a chřadnout. Celému království hrozí skáza. Je ohrožen i život růžových víl obývajících růžové keře.
předškoláci

Mizící hmyzíci

269 Kč
239 Kč
Obrázkové básničky - 11%
Místo rýmu – obrázky. Čteme si spolu. Kousek já, kousek ty. Já přečtu písmenka a ty obrázek – tak, aby se to pěkně rýmovalo.Veselá knížka rozvíjí slovní zásobu a jazykový cit.
předškoláci

Obrázkové básničky

224 Kč
199 Kč
Pro nejmenší – Holčičky - 11%
Kniha pro nejmenší malíře od 2 do 3 let. Hravou formou si procvičí ruku při jednoduchém domalování a zjistí svou šikovnost při nalepování samolepek.
předškoláci

Pro nejmenší – Holčičky

62 Kč
55 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 133 položek
<< < 1 .. 10 11 12 13 14 > >>