Nejprodávanější tituly - září 2020
medicína

Anatomie 1
(1x)
První díl učebnice obsahuje anatomii celého pohybového aparátu. Profesor MUDr. Radomír Čihák, DrSc., a prof. MUDr. Miloš Grim, DrSc., jej opět upravili, aktualizovali a doplnili podle posledních poznatků.
medicína

Anatomie 1

1 813 Kč
Důvěra v nevědomí - 11%
Kniha je jedinečným přínosem k porozumění psychoterapeutickému procesu, jelikož obsahuje reflexe jednotlivých fází či klíčových momentů jak ze strany analytika, tak klientky. Vedle názorných popisů procesu nabízí i propojení s teoretickými koncepty.
medicína

Důvěra v nevědomí

242 Kč
215 Kč
Obecná onkologie - 20%
Kniha obsahuje obecně zaměřené kapitoly o etiologických faktorech a možnostech prevence maligních onemocnění.
medicína
Ukázky

Obecná onkologie

270 Kč
216 Kč
Zdravotní nauka 1. díl
Učebnice je určena především pro žáky středních odborných škol se zaměřením na problematiku sociální péče. V textu prvního dílu je zpracován přehled základních znalostí ze somatologie - seznamuje se základy anatomie a fyziologie lidského těla.
medicína

Zdravotní nauka 1. díl

251 Kč
Klasifikační systém DRG
Klasifikační systém DRG (Diagnoses Related Groups) je jedním z nejznámějších pacientských case-mixových systémů používaných ve zdravotnictví.
medicína

Klasifikační systém DRG

179 Kč
Ošetřovatelství v pediatrii - 20%
Publikace metodicky navazuje na knihu Základní ošetřovatelská péče v pediatrii a je další z učebnic ošetřovatelství v klinických oborech.
medicína
Ukázky

Ošetřovatelství v pediatrii

271 Kč
217 Kč
Úvod do psychoterapie - 20%
Poznejte spolu s námi obor psychoterapie. Obor, jehož smyslem a cílem je prostřednictvím psychologických postupů a metod pomáhat lidem vnitřně destabilizovaným a často nemocným a nešťastným.
medicína
Ukázky

Úvod do psychoterapie

365 Kč
292 Kč
Výchova ke zdraví - 20%
Publikace obsahuje nejdůležitější základní poznatky z oblasti zdraví, metod výchovy ke zdraví, zdravého způsobu života, prevence a podpory zdraví a z oblasti sociálního zabezpečení a sociální péče.
medicína
Ukázky

Výchova ke zdraví

169 Kč
135 Kč
Návrat k rodině a domů - 11%
Konkrétní program určený pro zaměstnance léčeben, ústavů a věznic, jak připravit jejich pacienty, chovance a vězně na návrat „domů“, zpět do společnosti, od níž byli na delší dobu odloučeni.
medicína

Návrat k rodině a domů

186 Kč
166 Kč
Histologický atlas - 20%
Atlas představuje základní učební pomůcku morfologického mikroskopického oboru pro studenty magisterského i bakalářského studia na lékařských fakultách.
medicína
Ukázky

Histologický atlas

407 Kč
326 Kč
Zobrazuji 161 - 170 z 183 položek
<< < 1 .. 15 16 17 18 19 > >>