Nejprodávanější e-knihy - září 2020
ostatní

Ochrana rostlin proti chorobám a škůdcům - 20%
Nová publikace z edice Česká zahrada je průřezem nejznámějších škůdců a nejčastějších onemocnění u nás pěstovaných rostlin. Poslouží především zahrádkářům, drobným pěstitelům a může být i dobrou učební pomůckou pro studenty zahradnických škol a učilišť.
ostatní
Ukázky

Ochrana rostlin proti chorobám a škůdcům

118 Kč
94 Kč
Skútr Čezeta - 20%
Kniha je určena všem, kteří se zajímají o historii skútrů v Čechách. Jednotlivé kapitoly přehledně popisují historii vzniku skútrů v bývalém Československu.
ostatní
Ukázky

Skútr Čezeta

280 Kč
224 Kč
Architektura - historie - umění - 20%
Kniha je určena zájemcům o historii, učitelům, studentům gymnázií a vysokých škol a široké veřejnosti.Víceoborová publikace, která přináší pohled na vývoj evropské civilizace, evropského myšlení (filosofie) a na přímý dopad tohoto myšlení na architekturu.
ostatní
Ukázky

Architektura - historie - umění

339 Kč
271 Kč
Historické omítky - 20%
Výjimečnost této knihy spočívá v komplexním pohledu na problematiku historických omítek. Kniha se věnuje vývoji omítek od nejstarších dob, až po moderní hmoty a technologie, které pomáhají při rekonstrukcích a sanacích omítek.
ostatní
Ukázky

Historické omítky

254 Kč
203 Kč
Chov koček - 20%
(1x)
Po delší době se všem milovníkům koček dostává do rukou publikace, která se věnuje chovu koček v celé šíři. Vedle tradičních, zkušenostmi ověřených postupů v péči o kočky i o jejich odchovu tu najdou informace nanejvýš aktuální.
ostatní
Ukázky

Chov koček

254 Kč
203 Kč
Lidová architektura - 20%
Druhé, přepracované vydání základní slovníkové encyklopedie, které podává vyčerpávající a systematicky utříděný pohled na české a slovenské lidové stavitelství.
ostatní
Ukázky

Lidová architektura

467 Kč
374 Kč
Skalničky v moderní zahradě - 20%
Publikace je věnována zejména začínajícím milovníkům skalniček, kterým by měla usnadnit orientaci v širokém sortimentu. Nicméně i zkušení pěstitelé zde mohou nalézt nové inspirace a třeba se i seznámit s druhy, se kterými ještě zkušenosti nemají.
ostatní
Ukázky

Skalničky v moderní zahradě

271 Kč
217 Kč
Udírny - 20%
Originální kniha, která vychází vstříc poptávce po jedinečnosti, po výrobku, který není prefabrikovaný, který nemá soused a který nelze koupit v stavebně kutilských obchodních řetězcích.
ostatní
Ukázky

Udírny

186 Kč
149 Kč
Pěstujeme rostliny k sušení - 20%
Kniha vychází vstříc velké oblibě sušených rostlin, ať už slouží jako dekorace bytu či k jeho provonění. Autorka představuje přes stovku rostlin, které jsou vhodné k sušení.
ostatní
Ukázky

Pěstujeme rostliny k sušení

149 Kč
119 Kč
Pěstujeme citrusy v našich podmínkách - 20%
Po delší době se dostává čtenářům do rukou ryze česká příručka o pěstování citrusů, která obsahuje v prvé řadě praktické rady zejména pro amatérské pěstitele.
ostatní
Ukázky

Pěstujeme citrusy v našich podmínkách

101 Kč
81 Kč
Zobrazuji 181 - 190 z 194 položek
<< < 1 .. 17 18 19 20 > >>