Nejprodávanější tituly - září 2020
horory

Ústav
(1x)
Psychicky děsivý stejně jako Žhářka a s úžasnou dětskou imaginací kultovního To je Ústav dramatickým příběhem o dobru a zlu ve světě, kde hodní kluci vždy nevyhrají.
horory

Ústav

441 Kč
Barva z kosmu
Devět povídek z pera klasika hororu. Reprezentativní průřez dílem H. P. Lovecrafta (1890–1937) je určený všem, kdo se chtějí seznámit s tvorbou slavného autora, z jehož fantazie vzešlo město Arkham (poprvé zmíněné v povídce „Rytina v domě“).
horory

Barva z kosmu

269 Kč
Závan klíčovou dírkou
(1x)
Magická směs fantasy a hororu, vizionářská série Stephena Kinga, která se nepodobá ničemu, co jste kdy četli. Závan klíčovou dírkou se chronologicky řadí mezi čtvrtý a pátý díl cyklu Temná věž, tedy mezi knihy Čaroděj a sklo a Vlci z Cally.
horory

Závan klíčovou dírkou

279 Kč
Doktor Spánek
(1x)
Stephen King v knize Doktor Spánek navazuje na svůj předchozí román Osvícení, takže se opět setkáme se známými hrdiny. Malý Danny dospěl a přes svá dobrá předsevzetí se vydal v otcových stopách alkoholismu a záchvatů zuřivosti.
horory

Doktor Spánek

450 Kč
Smyčka medúzy a jiné příběhy
Povídkový soubor, jenž jistě potěší všechny příznivce tohoto klíčového představitele moderního hororu.
horory

Smyčka medúzy a jiné příběhy

398 Kč
Uškrcená laborantka a další …

Nejslavnější české hororové povídky v podání populárních českých herců! Audiokniha obsahuje 12 povídek spisovatele Miloslava Švandrlíka ze sbírky Draculův švagr a dalších knih. Tyto příběhy lze označit za směs hororu, černého humoru a „duc

horory

Uškrcená laborantka a další …

287 Kč
Za soumraku
Co byste dělali, kdyby se váš dosavadní život najednou obrátil vzhůru nohama? Odpověď nabízí třináct strhujících příběhů od mistra hororového žánru, v nichž k takovému nečekanému obratu došlo.
horory

Za soumraku

288 Kč
Outsider
(2x)
Když je v městském parku zavražděn jedenáctiletý chlapec, spolehliví očití svědci bez váhání označí za viníka oblíbeného trenéra Terryho Maitlanda. Důkazy DNA a otisky prstů potvrzují, že zločin byl spáchán tímto rodinou milovaným mužem.
horory

Outsider

441 Kč
Dracula
(4x)
Klasický román o fatálním střetu s nesmiřitelným zlem.
horory

Dracula

448 Kč
Duchové rodiny Folcroftů
Když jejich matka po havárii skončí v nemocnici v kómatu, Tara s bratrem Kylem jdou bydlet k prarodičům, které nikdy předtím neviděli. Jejich velký dům, schovaný v horách na kraji lesa, působí idylicky...
horory

Duchové rodiny Folcroftů

314 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 45 položek
1 2 3 .. 5 > >>