Nejprodávanější tituly - září 2020
poezie

Říkadla a hry pro nejmenší
(1x)
Bohatě ilustrovaný soubor říkadel a her poskytne společné potěšení rodičům i jejich nejmenším.
poezie

Říkadla a hry pro nejmenší

197 Kč
Slovo v samotě - 35%
Jiří Pechar je českému čtenáři znám především jako překladatel, literární vědec a filosof, méně jako básník. Sbírka poezie Slovo v samotě vyšla původně před více než třiceti lety pouze v samizdatu, tedy širší veřejnosti téměř nedostupná.
poezie

Slovo v samotě

95 Kč
62 Kč
Smích ze snu
Stöhrova čtvrtá sbírka — básně civilní, nenucené, a přesto také okouzlené, melancholické a ironicky hravé.Stesk a smích. Pocity, které zažíváme, když končí neděle, odjíždí pouť, zkrátka „je po sezóně“. Stöhr dokáže na malé ploše le
poezie

Smích ze snu

197 Kč
Vybrané básně

Soubor vybraných Mikuláškových básní, které jsou doprovázeny tematickými kresbami Stanislava Sedláčka. Mnoho z básní je inspirováno přírodou, tichem a krásou.

poezie

Vybrané básně

71 Kč
Básně
Svazek obsahuje dvě narativní básně, Venuše a Adonis a Znásilnění Lukrécie, a metafyzickou báseň Fénix a hrdlička.
poezie

Básně

218 Kč
Cesta nepoddajnosti
(3x)
Cesta nepoddajnosti je dílem radikální básnické imaginace, exkurzem do oblasti paranormálních jevů (poltergeist, posedlost démony, levitace).
poezie
Ukázky

Cesta nepoddajnosti

176 Kč
Haiku haiečku
Jiří Dědeček sáhl ke klasické básnické formě, aby ve vší vážnosti, u něj dosud vzácné, dal zaznít působivé české poezii mimořádné jazykové čistoty a kultivovanosti.
poezie
Ukázky

Haiku haiečku

99 Kč
Inzerát
Básník a spisovatel Pavel Vrána předkládá čtenářům výběr své poezie, která je tematicky zaměřena na atmosféru a tvůrčí prostředí většiny uměleckých žánrů, které dokonale vystihuje podtitul knihy: „…o milování, hospodách a různě“.
poezie
Ukázky

Inzerát

49 Kč
Král Lávra
Klasická parafráze pohádky cizího původu o králi Midasovi s oslíma ušima, obsahující narážky na dobovou situaci, tupost, omezenost, zlobu panovníka. Báseň si nese formu parodie historií o hodných panovnících a jejich často nelítostných činech.
poezie
Ukázky

Král Lávra

49 Kč
Někdo se loudá po psím
(3x)
Básnická prvotina, něžně žensky odvážná poesie.
poezie

Někdo se loudá po psím

205 Kč
Zobrazuji 191 - 200 z 238 položek
<< < 1 .. 18 19 20 21 22 .. 24 > >>