Nejprodávanější tituly - září 2020
komiksy

Mstitel v nesnázích - 6%
Mladý venkovský šlechtic Hyacint Kavalír, budoucí Strážce Donžonu, žije v Antipoli dvojím životem: přes den jako student, v noci jako neohrožený hrdina jménem Košile noci.
komiksy

Mstitel v nesnázích

253 Kč
238 Kč
Robinson Crusoe - 14%
(1x)
Komiksová adaptace slavného románu anglického spisovatele Daniela Defoea je určena dětem od 9 let. Strhující děj, výstižné ilustrace a forma obrázkového románu nadchne každé dítě a čtení se tak pro něj stane velkou zábavou.
komiksy

Robinson Crusoe

148 Kč
127 Kč
Volání divočiny - 14%
(2x)
Londonovo Volání divočiny je mistrovským dílem jak svým stylem, tak i proto, že povyšuje dobrodružné příběhy na úroveň klasické literatury. Komiksové zpracování je určeno čtenářům již od 9 let.
komiksy

Volání divočiny

148 Kč
127 Kč
Zuby jektající děsiál - 11%
Další kniha ze světa nejslavnější žluté rodiny! Tenhle díl je z řady, která se od klasických Simpsonů liší nejen komediálně-hororovým nádechem, ale i tím, že se na něm podílí idé mimo simpsonovskou stáj, obvykle komiksové celebrity.
komiksy

Zuby jektající děsiál

314 Kč
279 Kč
Fel: Kruté město - 11%
Temný detektivní příběh, na kterém se sešel elitní tým autorů, se odehrává v studeném a nelítostném světě, vedle kterého vypadá ten z filmu Sedm jako disneyovská idylka.
komiksy

Fel: Kruté město

350 Kč
311 Kč
Garfield to vyklopí - 11%
Garfield podává 26. porci delikátní zábavy pro gurmány. Pochutnejte si!Je tlustý, líný, cynický a hlubokomyslný. Pořád nesnáší pavouky a pondělí.
komiksy

Garfield to vyklopí

89 Kč
79 Kč
Návrat s plnou parádou - 6%
Strážce se vrací do Vaucansonu, neboť chce nalézt právní důkazy, které by zbavily Delacourta vlastnictví Donžonu. Kačer Herbert se snaží vniknout do města, kde není vítán, pomocí zázračného lektvaru, který mu změní obličej v masku smrti...
komiksy

Návrat s plnou parádou

253 Kč
238 Kč
Vulkán Vaucansonů - 6%
Ve druhém dílu ze série Donžon se opět setkáme s Králem Prachem a neomaleným králičím rváčem Marvinem Rudým.
komiksy

Vulkán Vaucansonů

253 Kč
238 Kč
Garfield bradami vzůru - 11%
Vleže na zádech, Garfield hrdě zvedá už dvacátou druhou bradu. Je tlustý, líný, cynický a hlubokomyslný. Pořád nesnáší pavouky a pondělí. Pořád miluje lasaně a svého medvídka Pookyho. Pořád šikanuje Jona a ... oblíbená komiksová série.
komiksy

Garfield bradami vzůru

89 Kč
79 Kč
Rodinný ústav - 6%
(1x)
Tento komiks, resp. grafický román, je komplexním literárním dílem, které zaujme jak svými ilustracemi, tak doprovodným textem.
komiksy

Rodinný ústav

305 Kč
287 Kč
Zobrazuji 201 - 210 z 214 položek
<< < 1 .. 19 20 21 22 > >>