Nejprodávanější knihy - září 2020
osobní rozvoj

Nenechte sebou manipulovat - 11%
(1x)

Jak rozpoznat manipulaci a jak se jí ubránit. Zajímavé téma je u nás v knižní podobě zpracováno poprvé, ačkoliv do kontaktu s lidmi, kteří námi manipulují, se dostáváme nezřídka. Nemusí to být jen v obchodě, v reklamě či v politice.

osobní rozvoj

Nenechte sebou manipulovat

314 Kč
279 Kč
Noční škola
Britský vědec, spisovatel a popularizátor vědy Richard Wiseman představuje novou vědu o spánku: přehledně uspořádaný soubor nejnovějších vědeckých poznatků o spánku, jeho důležitosti a nebezpečích spojených s jeho nedostatkem.
osobní rozvoj

Noční škola

135 Kč
Prevence traumatu u dětí - 11%
Kniha Prevence traumatu u dětí pomáhá rodičům, kteří chtějí pomoct svým ustaraným a utrápeným dětem.
osobní rozvoj

Prevence traumatu u dětí

410 Kč
364 Kč
Rozpouštění bolesti - 11%
Kniha Rozpouštění bolesti je plodem čtyřicetiletého výzkumu a praktického využívání biofeedbacku. Její autor, psycholog Les Fehmi, čtenářům přibližuje svoji metodu tlumení akutní i chronické bolesti různého původu.
osobní rozvoj

Rozpouštění bolesti

297 Kč
264 Kč
Způsoby úpravy povahy - 11%
(1x)
Poprvé v historii byl pro širokou veřejnost vydán jedinečný knižní titul Způsoby úpravy povahy. Obsahuje přehledně sestavený popis 116 povahových vlastností s jejich stručnou definicí a návodem, jakým způsobem může člověk upravit svoji povahu.
osobní rozvoj

Způsoby úpravy povahy

234 Kč
208 Kč
Biologie lásky - 11%
V této knize se dozvíte, jak nás v raných stadiích života ovlivňuje rodičovská láska: jak formuje náš mozek a poznamenává nás na zbytek života.
osobní rozvoj

Biologie lásky

387 Kč
344 Kč
Jednoduše buďte úspěšní - 11%
Úspěch přináší peníze, zabezpečení, uznání, obdiv, luxus – kdo by to vše nechtěl? Ale je to opravdu to, co nás motivuje? A proč někdo nepřestává, když už má vše, čeho kdy chtěl dosáhnout?
osobní rozvoj

Jednoduše buďte úspěšní

314 Kč
279 Kč
Když se hubnout nedaří - 11%
Zhubnout totiž lze i navzdory „tlustým“ genům a mizerné vůli. Jak? To si přečtete v knize, která vás naučí nejen štíhle myslet, ale i štíhle žít.
osobní rozvoj

Když se hubnout nedaří

233 Kč
207 Kč
Nahá žena na střeše - 11%
Devatenáct biblickych příběhů popisuje duchovní, existenciální a psychologické aspekty, které vyvstávaly při práci s těmito texty v hagioterapeutických skupinách, jež autoři prožívali spolu se svými klienty v Psychiatrické nemocnici v Praze.
osobní rozvoj

Nahá žena na střeše

215 Kč
191 Kč
Otcové - dcery, matky - synové - 11%
Verena Kast ve své dnes již klasické knize k tomuto centrálnímu tématu psychického růstu člověka ukazuje, jak lze v terapeutické práci i v úsilí o vlastní psychický růst vliv těchto komplexů rozvolnit, a uvolnit tak přístup k širším životním možnostem.
osobní rozvoj

Otcové - dcery, matky - synové

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 221 - 230 z 261 položek
<< < 1 .. 21 22 23 24 25 .. 27 > >>