Nejprodávanější knihy - září 2020
osobní rozvoj

Pozitivní inteligence - 11%
Přelomová kniha, která vám pomůže vést šťastnější život.
osobní rozvoj

Pozitivní inteligence

359 Kč
319 Kč
Prodávat je lidské - 11%
(1x)
Tradiční způsoby prodeje a obchodničení jsou nenávratně minulostí, pro úspěšou prezentaci produktu či služby jsou nezbytné nové schopnosti a dovednosti.
osobní rozvoj

Prodávat je lidské

314 Kč
279 Kč
Síla introvertů - 11%
(2x)
Konečně kniha, která se zabývá vnímavou polovinou lidí – introverty - se všemi jejich silnými stránkami a bariérami v komunikaci s druhými i sebou samými.
osobní rozvoj

Síla introvertů

269 Kč
239 Kč
Sociální vztahy v organizaci a jejich management
Tato publikace si klade za cíl být zdrojem informací nejen pro pracovníky a manažery oddělení lidských zdrojů, ale též pro výkonný management řady firem, veřejných institucí a neziskových organizací.
osobní rozvoj

Sociální vztahy v organizaci a jejich management

134 Kč
Umění slovní sebeobrany - 11%
Tato knížka plná jasných a praktických rad a příkladů vám pomůže čelit všem slovním útokům a provokacím. Jde o jednu z nejlepších a nejužitečnějších knih na toto téma, při jejímž čtení se budete zároveň dobře bavit.
osobní rozvoj

Umění slovní sebeobrany

269 Kč
239 Kč
Ženské příběhy I. - 11%
(2x)
Příběhy, které vycházejí z pravdivé zkušenosti několika desítek odvážných žen, které se rozhodly promluvit nahlas o tom, co je tichým tabu.
osobní rozvoj

Ženské příběhy I.

257 Kč
228 Kč
Život na hraně a dál ...
Přicházíme s druhým vydáním známé knihy Františka Fremutha. Je rozšířena o témata týkající se kondice a postavy, rekreačního sportování, spánku a odpočinku.
osobní rozvoj

Život na hraně a dál ...

88 Kč
Cesty z úzkosti a deprese - 6%
(1x)
Autor si klade otázku, co nám brání vést spojený život. Na pozadí grimmovské pohádky Ďábel se třemi zlatými vlasy se zamýšlí nad podstatnými prvky pravé životní spokojenosti.
osobní rozvoj

Cesty z úzkosti a deprese

225 Kč
212 Kč
Matrix Energetics - 11%
R.Bartlett zjistil, že slabý dotek spojený s cíleným záměrem stačí na to, aby jeho klienti znovu nabyli fyzickou, duševní, a dokonce i duchovní rovnováhu. Výsledky byly zcela mimořádné – a stále se vzpírají logice.
osobní rozvoj

Matrix Energetics

324 Kč
288 Kč
Motivace zvenčí je jako smrad - 11%
V této knize najdete mnoho překvapení. Zjistíte, že vnitřní motivace většinou není kladná. Že vnější motivace funguje jen pár hodin. A také zjistíte proč. Kniha vám "rozbije" téměř vše, co jste si dodnes mysleli o motivaci.
osobní rozvoj

Motivace zvenčí je jako smrad

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 231 - 240 z 261 položek
<< < 1 .. 22 23 24 25 26 27 > >>