Nejprodávanější e-knihy - září 2020
romány

Záležitost lásky
Brilantní román zkušené a oblíbené autorky z prostředí práce a činnosti americké FBI.
romány
Ukázky

Záležitost lásky

189 Kč
Čas minisukní
(2x)
Příběh Ester a Lukáše se odehrává v sedmdesátých letech minulého století a tu dobu výrazně odráží. Mladí novomanželé se vyrovnávají s množstvím potíží, které jim přicházejí do cesty a své představy a sny konfrontují, nikoliv bez ztráty iluzí...
romány
Ukázky

Čas minisukní

199 Kč
Fáma
(3x)
Svobodná matka Joanna se z Londýna přestěhovala do přímořského městečka, kde chce začít nanovo. Aby se lépe seznámila s místními, rozhodne se přihlásit do čtenářského kroužku. A právě zde bez nějakého rozmyslu vypustí, co se doslechla: že prý zde žije žena, která jako mladá zabila malého chlapce…
romány
Ukázky

Fáma

269 Kč
Rytmus, já & Malychin
(2x)

Vyražte na rockovou jízdu! Od autorky romantického bestselleru Kulti. Šestadvacetiletá Gaby Barreto má mnoho tváří. Je čestná, sarkastická, kamarádská i protivná – záleží na tom, koho se zeptáte. Když jí brácha nabídne, aby s jeho kapelou jela na turné a prodávala merch, nerozhoduje se dlouho.

romány
Ukázky

Rytmus, já & Malychin

229 Kč
Řetízek slz
Anna Langová, padesátiletá Němka, při návštěvě banky zjistí, že jí přišly na účet čtyři tisíce euro. Peníze poukázal jakýsi Abu Usama, kterého nezná, takže neví, zda jí peníze patří.
romány
Ukázky

Řetízek slz

179 Kč
Ti, kterým se narodíš
Když se mladým manželům narodí dcera, nemají ponětí o tom, že jim zároveň do rodiny přibyla i malá glosátorka jejich každodenních radostí a strastí. Očima dítěte, které svět kolem sebe komentuje vyspělým vnitřním hlasem, nahlížíme na životy dvou lidí, kteří žijí spolu, a přesto každý sám.
romány
Ukázky

Ti, kterým se narodíš

159 Kč
Žena, kterou jsem byla
Nový domov může znamenat šťastný konec nebo nový začátek anebo… bezpečný úkryt. Kate Jonesová o tom ví své, je totiž na útěku. Opustila svůj starý život a sobě i dceři změnila jméno. Nikdo se nesmí dozvědět, kým byla dřív. Nikdo nesmí přijít na chybu, která Kate zničila život.
romány
Ukázky

Žena, kterou jsem byla

249 Kč
Spolubydlící
(2x)
Když svatbou vztah nekončí, ale teprve začíná… Holland Bakkerová má byteček na Manhattanu, nenáročnou asistentskou práci v divadle a touhu stát se spisovatelkou. Už šest měsíců ale nenapsala ani řádku...
romány
Ukázky

Spolubydlící

219 Kč
Báječná léta pod psa
Moderní klasika z pera populárního spisovatele baví čtenáře už pětadvacet let, neztratila však nic ze svého půvabu. Vieweghova typická ironie, kousavý humor a trpký, ale zároveň chápavý pohled na lidské touhy se uplatňují v dnes už notoricky známém příběhu o dospívání citlivého Kvida.
romány
Ukázky

Báječná léta pod psa

229 Kč
Karibská láska
Rychlá rozhodnutí patří k životu. Koupíte letenku na karibský ostrov Curaçao a za několik hodin trávíte čas s mužem, se kterým se vidíte úplně poprvé osobně. Brzy se stanete ostrovankou.
romány
Ukázky

Karibská láska

159 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 28 položek
<< < 1 2 3 > >>