Nejprodávanější knihy - září 2020
romány

Vypravěčka
(11x)
Sage se skrývá se svými jizvami na tváři i na duši v pekařství, protože je to osamělá noční práce.
romány

Vypravěčka

359 Kč
Anežka
(6x)
Čtenáři se v románu Viktorie Hanišové skýtá až bolestně obyčejný pohled do od samého počátku narušeného vztahu matky a dcery, pochroumaného maloměšťáckou ustaraností jedné a nemožností vymanit se z klece stereotypů druhé.
romány
Ukázky

Anežka

314 Kč
Němci
(14x)
Hlavní hrdinka a současně vypravěčka románu žije v Londýně, kam odešla po listopadu 1989 za prací a kde nyní čeká své první dítě. Nadcházející mateřstí ji v myšlenkách vrací do dětství v komunistickém Československu a vyvolává i zasutou vzpomínku...
romány
Ukázky

Němci

339 Kč
Arabská princezna
Pokračování bestsellerových románů Arabská žena, Arabská dcera a Arabská krev.
romány

Arabská princezna

413 Kč
Malé ženy
Po letech vychází oblíbený příběh čtyř sester (romantické Mag, revoltující Jo, jemné Beth a zhýčkané Amy) zasazený do doby občanské války v Americe v letech 1861-1865, v překladu Jindřišky Smetanové.
romány

Malé ženy

268 Kč
Rome
Třetí ze série šesti románů – pojmenovaných vždy podle hlavního hrdiny. Všichni jsou mladí, divocí, komplikovaní, potetovaní, často i opiercingovaní, ale uvnitř jiní než navenek.
romány

Rome

260 Kč
Řetízek slz

Anna Langová, padesátiletá Němka, při návštěvě banky zjistí, že jí přišly na účet čtyři tisíce euro. Peníze poukázal jakýsi Abu Usama, kterého nezná, takže neví, zda jí peníze patří. Druhý den je pozvaná na policii, kde se dozví, že Abu Usama je, respektive byl, její syn Richard, který konvertoval k islámu a v Istanbulu spáchal sebevražedný atentát. Na onen svět s sebou vzal i mnoho turistů. Anna je zdrcená, nic nechápe a ve snaze dobrat se pochopení líčí komisaři Krollovi Richardův život. Od samého začátku. Kroll je trpělivým posluchačem a doufá, že něco odhalí. Výslech končí pozdě v noci. Anna odchází domů a Kroll se pouští do hledání stop…

romány

Řetízek slz

233 Kč
Žena, kterou jsem byla
Nový domov může znamenat šťastný konec nebo nový začátek anebo… bezpečný úkryt.
romány

Žena, kterou jsem byla

323 Kč
Zlaté časy
(3x)
Když sedmdesátiletá Franziska krátce po pádu Berlínské zdi navštíví bývalé rodinné panství Dranitz ve východním Německu, kde vyrůstala, je rozhodnutá zůstat tady už natrvalo.
romány

Zlaté časy

359 Kč
Ta dlouhá vlna za kýlem
Jak naložit s válkou, která už patří dějinám, ale neskončila pro ty, kdo ji šťastně přežili, když se k nim zákeřně vrátí tam, kde ji vůbec nečekali?
romány

Ta dlouhá vlna za kýlem

223 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 73 položek
<< < 1 2 3 4 .. 8 > >>