Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - září 2020
povídky

Takhle jsem si to teda nepředstavovala - 11%
(1x)
Humorné povídky o tom, že rodina a láska vám nedají pokoj ani ve stáří.
povídky

Takhle jsem si to teda nepředstavovala

269 Kč
239 Kč
Láska v temné ulici - 11%
(2x)
Paříž, New York, Švýcarsko, zapadlý kout amerického venkova – to všechno jsou místa, která Irwin Shaw, jeden z nejlepších amerických prozaiků 20. století, mistrovsky zachytil ve své povídkové sbírce Láska v temné ulici.
povídky
Ukázky

Láska v temné ulici

312 Kč
278 Kč
Tohle je skutečnost - 11%
(1x)
Úplný soubor básnického a povídkového díla pozoruhodné české spisovatelky, dcery novinářky Mileny Jesenské a architekta Jaromíra Krejcara, autorky knihy „Adresát Milena Jesenská".
povídky

Tohle je skutečnost

313 Kč
278 Kč
Když smrtelníci spí - 6%

Posmrtně vydaná sbírka Kurta Vonneguta nám předkládá další originální povídky z počátku autorovy kariéry. S působivou jasnozřivostí v nich autor pitvá soudobou honbu za penězi, láskou a věhlasem, která svérázně formuje osudy jeho postav.

povídky
Ukázky

Když smrtelníci spí

229 Kč
215 Kč
Vzpomínky na jednu vesnickou tancovačku - 6%
(3x)
Povídkový výbor Vzpomínky na jednu vesnickou tancovačku dotváří obraz Jiřího Hájíčka jako autora vesnických románů a doplňuje tak jeho dosavadní prozaické dílo.
povídky
Ukázky

Vzpomínky na jednu vesnickou tancovačku

280 Kč
263 Kč
Všechny řitě světa i ta má - 6%
(2x)
Nové vydání zřejmě nejúspěšnější knihy Bukowského znalému čtenáři připomene autorův styl; čtenář, který se setkává s dílem Bukowského poprvé, pohlédne prostřednictvím sedmadvaceti povídek na Spojené státy americké.
povídky
Ukázky

Všechny řitě světa i ta má

253 Kč
238 Kč
Ropuší kletba - 6%
Po 99 letech od vydání originálu vychází poprvé v téměř kompletní podobě překlad nejzásadnějšího souboru Meyrinkových povídek.
povídky

Ropuší kletba

253 Kč
238 Kč
Drž mě pevně, miluj mě zlehka - 6%
(3x)
Robert Fulghum absolvoval několikaměsíční taneční školu tanga přímo v Argentině. A celou tu dobu mu v hlavě zrála kniha povídek v nichž zkoumá potřebu člověka reagovat fyzicky na hudbu.
povídky

Drž mě pevně, miluj mě zlehka

253 Kč
238 Kč
O prospěšnosti alkoholismu - 6%
(5x)
Výbor sedmnácti většinou dosud nevydaných satirických povídek, které vznikly ve 20. letech minulého století. Autor slavného románu Mistr a Markéta v nich čtenáře potěší svým humorem, absurdními situacemi a brilantním glosováním poměrů v tehdejším Rusku.
povídky

O prospěšnosti alkoholismu

161 Kč
151 Kč
Fikce, Alef - 6%
(4x)
Povídky Spisů I pocházejí z autorových prvních povídkových sbírek a patří k jeho nejznámějším dílům. Pro českého čtenáře má pak specifické kouzlo povídka Tajný zázrak, kterou Borges umístil do Prahy.
povídky

Fikce, Alef

304 Kč
286 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 76 položek
<< < 1 2 3 4 .. 8 > >>