Nejprodávanější e-knihy - září 2020
česká

Vraždící golem - 30%
O pražské židovské čtvrti kolují pověsti, že prý zdejší rabín Jehuda Löw ben Becalel sestrojil umělého sluhu – golema, který mu slouží. Rabín Löw ho vybavil neuvěřitelnou silou, díky níž může golem i zabít.
česká
Ukázky

Vraždící golem

189 Kč
132 Kč
Praskliny
(3x)
Když se na Zem snese malý kulovitý útvar, není člověka, v němž by tento jev nevzbudil očekávání. Koule sice levituje pár desítek centimetrů nad povrchem a je podivuhodně rezistentní vůči jakýmkoli pokusům o její přesun či zničení, ale jinak z ní nic nevychází.
česká
Ukázky

Praskliny

199 Kč
Heřmánkové údolí - 30%
(11x)
Strhující příběh ženy, které osud původně rozdal horší kartu než jiným. Byla silná, ačkoli si svou sílu neuvědomovala, a statečná, ačkoli o statečnosti nikdy nepřemýšlela. Společenský román.
česká
Ukázky

Heřmánkové údolí

169 Kč
118 Kč
Zmizela v mlze
(1x)
Kriminalista Josef Bergman chce strávit poklidnou dovolenou v odlehlé vesnici u norského fjordu. Místo rybaření se však ocitne v hodně zamotaném případu. Místní psychosomatička Katrine totiž začne dostávat výhružné vzkazy, vyčítající jí smrt její sousedky. Vzápětí Katrine zemře další pacientka.
česká
Ukázky

Zmizela v mlze

199 Kč
Kdo ví, kde budu zítra
(5x)

Tomáš Etzler (* 1963) je český novinář, který v letech 2007 až 2014 působil jako stálý zpravodaj České televize v Číně. V roce 1999 začal pracovat pro CNN jako editor zpráv a poté působil pět let jako válečný zpravodaj CNN na Haiti, v Iráku a v Afghánistánu.    

česká
Ukázky

Kdo ví, kde budu zítra

249 Kč
Mezipřistání
(1x)
Podmanivé prózy z Gruzie. Šedé, rozpadající se panelákové sídliště na periferii gruzínského hlavního města Tbilisi. Osamělý vypravěč, který po večerech vyučuje češtinu na univerzitě.
česká
Ukázky

Mezipřistání

199 Kč
Hana
(52x)
Třetí román úspěšné české autorky.
Existuje-li něco, co prověřuje opravdovost lidského života, pak je to utrpení. A existuje-li něco, co život znehodnocuje, pak je to utrpení, které člověk působí jiným.
česká
Ukázky

Hana

259 Kč
Oko za oko, manžel za manžela - 30%
Eleně se pomalu blíží padesátka. Je celkem spokojeně vdaná, děti už má dospělé.
česká
Ukázky

Oko za oko, manžel za manžela

179 Kč
125 Kč
Uranova
(4x)
Anglická dívka Angela, která má těsně před svatbou, se v srpnu 1968 vydá do Československa navštívit rodinu svého otce, jehož nikdy nepoznala. Poslední, co od ní její snoubenec Henry uslyší ze sluchátka telefonu, je slovo „chleba“...
česká
Ukázky

Uranova

198 Kč
Vrány
(17x)
Komorní příběh, který končí tam, kde začíná tma.
česká
Ukázky

Vrány

229 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 792 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 80 > >>