Nejprodávanější tituly - září 2020
biologie

Vezmi mě domů. Do jaké vody patřím? - 11%
Seznamte se s různými typy vodních toků a také s rostlinami a zvířaty, které je obývají, pomocí naší party zvířat. Poznejte s partou zvířecích kamarádů různé typy vodních toků a uvidíte, jakou roli v daném ekosystému mají!
biologie

Vezmi mě domů. Do jaké vody patřím?

206 Kč
183 Kč
Vezmi mě domů. Do jakého lesa patřím? - 11%
Seznamte se s různými typy lesů a také s rostlinami a zvířaty, které je obývají, pomocí naší party zvířat. Poznejte s partou zvířecích kamarádů různé typy lesů a uvidíte, jakou roli v daném ekosystému mají!
biologie

Vezmi mě domů. Do jakého lesa patřím?

206 Kč
183 Kč
Najdi svůj strom v krajině Doudlebů - 11%
Kniha Najdi svůj strom v krajině Doudlebů se zabývá dřevinami vyskytujícími se v našich lesích, zahradách a ve volné krajině.
biologie

Najdi svůj strom v krajině Doudlebů

360 Kč
320 Kč
Rostliny způsobující otravy - 11%
Kniha podává ucelené informace o jedovatých a potenciálně jedovatých rostlinách středoevropské flóry, o jejich identifikačních znacích, obsahových látkách odpovědných za toxicitu, projevech otravy a možnostech pomoci postiženému.
biologie

Rostliny způsobující otravy

369 Kč
328 Kč
Záchrana jevů - 11%
(1x)
Barfield líčí svůj pohled na evoluci, na rozpoznávání jevů kolem nás, na procesy, které dovolují přisuzovat světu význam. Smyslové vjemy a jejich zpracování samozřejmě – ale ještě větší podíl mají paměť jedince i kultury, tradice, a jazykové dědictví
biologie

Záchrana jevů

259 Kč
230 Kč
Evoluční tání aneb o původu rodů - 11%
Kniha volně navazuje na předchozí dílo Zamrzlá evoluce aneb Je to jinak, pane Darwin a představuje teorii zamrzlé evoluce poprvé v celé šíři.
biologie

Evoluční tání aneb o původu rodů

311 Kč
276 Kč
Čistota a nebezpečí - 11%
Přední britská antropoložka Mary Douglasová si za předmět dnes již klasické práce Čistota a nebezpečí zvolila analýzu idejí čistoty, nečistoty, znečištění a tabu.
biologie

Čistota a nebezpečí

313 Kč
278 Kč
Dějiny antropologie - 11%
(3x)
Mimořádně rozsáhlá publikace přináší encyklopedický výklad antropologických teorií člověka a kultury.
biologie

Dějiny antropologie

387 Kč
344 Kč
Obecná biologie pro gymnázia - 15%
Jde o úvodní text pro středoškolskou biologii. Učivo je zde koncipováno s důrazem na vztahy a souvislosti. Text je rozdělen na tři tematické celky - Život a jeho poznávání, Prokaryotní organismy, Eukariotní buňka.
biologie

Obecná biologie pro gymnázia

140 Kč
119 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 39 položek
<< < 1 2 3 4