Nejprodávanější tituly - září 2020
křesťanství

Protestant 2020/7 - 18%
Protestant 7/2020 otvírá rozhovor s korejskou teoložkou Čong Hjon Kjong o tom, že každé křesťanství je nějak synkretistické, a v čem je přece Ježíš jedinečný. O milosrdenství káže Kristýna Pilecká, ...
křesťanství
Ukázky

Protestant 2020/7

22 Kč
18 Kč
Svatý sex
(1x)
Kniha Svatý sex není příručkou, jak na to. S otevřeností a pochopením otevírá otázky posedlosti církve sexuální čistotou, která místo svobody a zralosti přináší křeč. Řeší otázky genderu, sexuální orientace a další ožehavá témata.
křesťanství
Ukázky

Svatý sex

179 Kč
Víno, dar nebe a země - 11%
Víno je dar nebe i země – povznáší nás, prospívá nám i zahání naše chmury. Lidé si cenili vína odpradávna. Víno patří neodmyslitelně k naší duchovní kultuře.
křesťanství

Víno, dar nebe a země

152 Kč
135 Kč
Všichni jsme misionáři - 11%
Rozhovor s papežem Františkem na téma misijního rozměru církve volně navazuje na encykliku Evangelii gaudium z roku 2013. Tentokrát papež hovoří velice osobním tónem a používá mnohé příklady a zkušenosti z vlastního života.
křesťanství

Všichni jsme misionáři

122 Kč
108 Kč
Vyznání na hraně času a věčnosti - 11%
První díl pamětí česko-římského teologa, katolického kněze a pedagoga Karla Skalického vypravuje o době jeho dětství a dospívaní v jižních Čechách a v Praze.
křesťanství

Vyznání na hraně času a věčnosti

259 Kč
230 Kč
Bible Překlad 21. století  /paperback/ - 11%
Nejoblíbenější „základní“ verze Bible21 je zpět v nové podobě, tentokrát jako kvalitní a praktický paperback.
křesťanství

Bible Překlad 21. století /paperback/

351 Kč
312 Kč
Bůh mně ústa má otevříti může - 11%
Výběr textů je zúžen na kázání v českém jazyce, obsahuje promluvy z postily Račínovy, Nitschovy, Axlarovy, Bilovského, Veselého, Damascena Marka, Kelského, Koniášovy, Pellischottiho, Táborského a Fabritiovy.
křesťanství
Ukázky

Bůh mně ústa má otevříti může

359 Kč
319 Kč
Duše, prozřetelnost a svoboda podle Origena - 11%
Prof. Lenka Karfíková se ve své nové knize obrací k té stránce Origenova díla, která bývá vedle jeho eschatologie, tedy konečného obnovení všech věcí zbavených porušitelné tělesnosti, pokládána za nejspornější: k jeho představám o původu duše a jejím příchodu do pozemského těla.
křesťanství

Duše, prozřetelnost a svoboda podle Origena

224 Kč
199 Kč
Jak sníst slona - 11%
Výběr kázání brněnského světícího biskupa Pavla Konzbula volně provází čtenáře liturgickým rokem. Svým typicky svižným, čtivým jazykem autor nabízí vhled do duchovních souvislostí na pozadí aktuálního společenského dění.
křesťanství

Jak sníst slona

107 Kč
95 Kč
Miláček Páně - 11%
Známý salesiánský autor píše o „Miláčkovi Páně“ na pozadí svých reflexí o současném křesťanství a roli kněží a „apoštolů“ v dnešním světě.
křesťanství

Miláček Páně

89 Kč
79 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 107 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 11 > >>