Nejprodávanější Kniha - září 2020
poezie

Tiché město - 11%
Novou sbírku Ivana Wernische bude obeznámený čtenář právem vnímat jako jedno z básníkových vrcholných děl.
poezie

Tiché město

179 Kč
159 Kč
Ty a já/Toi et moi
Toi et moi, tedy Ty a já, potěší jistě všechny milovníky francouzské literatury a poezie.
poezie

Ty a já/Toi et moi

44 Kč
Dvakrát sedm pohádek - 11%
Oblíbená klasika Františka Hrubína s ilustracemi Jiřího Trnky provází děti už více než půl století. Nekrásnější české pohádky vypráví autor v půvabných verších, které patří do zlatého fondu poezie pro děti. Knížka by neměla chybět v žádné dětské knih
poezie

Dvakrát sedm pohádek

224 Kč
199 Kč
Kvílení - 6%
(3x)
Jedna z největších básnických sbírek 20. století, vpravdě kultovní Kvílení, vychází poprvé v češtině v samostatném svazku - v klasickém překladu Jana Zábrany, který mohutně ovlivnil i moderní českou poezii. 2. svazek edice angloamerických básníků.
poezie

Kvílení

160 Kč
150 Kč
Magorova summa I. - 11%
Soubor básnického díla básníka, esejisty a významného kulturního organizátora Ivana M. Jirouse, nositele Ceny Jaroslava Seiferta, vychází již potřetí, tentokrát však rozdělen do dvou svazků a doplněn svazkem třetím.
poezie

Magorova summa I.

429 Kč
382 Kč
Magorova summa II. - 11%
Soubor básnického díla básníka, esejisty a významného kulturního organizátora Ivana M. Jirouse, nositele Ceny Jaroslava Seiferta, vychází již potřetí, tentokrát však rozdělen do dvou svazků.
poezie

Magorova summa II.

429 Kč
382 Kč
Magorova summa III. - 11%
Soubor básnického díla básníka, esejisty a významného kulturního organizátora Ivana M. Jirouse, nositele Ceny Jaroslava Seiferta.
poezie

Magorova summa III.

429 Kč
382 Kč
Železná košile - 11%
(4x)
Básnický debut. Tahle poezie nehladí, zadírá se pod kůži, uhaduje hranice vzájemnosti, větří vůně zmizelého, přistřihuje andělům křídla, pěstuje květiny strachu a vytrhává je i s kořeny. Kámen ke kameni / tělo k tělu / A žádné pojivo.
poezie

Železná košile

125 Kč
111 Kč
Magor dětem - 6%
(6x)
Knížku půvabných veršů pro malé děti napsal básník, esejista a kulturní organizátor Ivan M. Jirous v osmdesátých letech během těžkého žaláře ve Valdicích, do něhož byl odsouzen z politických důvodů.
poezie

Magor dětem

239 Kč
224 Kč
Prorok - 11%
(1x)
Nesmrtelná klasika, Džibránovo vrcholné dílo, filosofická báseň v próze týkající se zásadních témat lidského života a smrti, v novém překladu Pavly Piňosové.
poezie

Prorok

133 Kč
118 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 194 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 20 > >>