Nejprodávanější Kniha - září 2020
cizojazyčná

Franny a Zooey/Franny and Zooey - 52%
(1x)

Bilingvní vydání mistrovsky napsaného díla. Přemýšlivý a hluboký vhled do života sourozenců Glassových formou rozhovorů o smyslu života, víře, odvaze a zodpovědnosti budou čtenáři moci ocenit jak v originálním znění, tak ve výborném překladu.

cizojazyčná

Franny a Zooey/Franny and Zooey

207 Kč
99 Kč
Macbeth / Macbeth - 11%
(3x)
V úvodní studii se Hilský věnuje vzniku a výkladu této slavné tragédie. Následují anglický originál hry a jeho český překlad, které jsou uspořádány na stránkách proti sobě a opatřeny poznámkami pod čarou.
cizojazyčná

Macbeth / Macbeth

376 Kč
334 Kč
Básně a písně přátelství - 11%
(2x)
Komentovaná kniha překladů obou Langerových básnických knih, Pijutim ve-širej jedidot (Básně a písně přátelství) a Meat cori (Trocha balzámu). Básně vycházejí oboujazyčně, hebrejsky i česky.
cizojazyčná

Básně a písně přátelství

215 Kč
191 Kč
Harry Potter and the Chamber of Secrets - 11%
Harry Potter's summer has included the worst birthday ever, doomy warnings from a house-elf called Dobby, and rescue from the Dursleys by his friend Ron Weasley in a magical flying car!
cizojazyčná

Harry Potter and the Chamber of Secrets

242 Kč
215 Kč
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban - 11%
Čtení v anglickém originále.
cizojazyčná

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban

242 Kč
215 Kč
Letné svetlo a potom príde noc - 11%
Neveľká dedina na západe Islandu, drsná príroda, miesto na hranici ľudskej obyvateľnosti. Prevratné spoločenské zmeny konca 20. storočia akoby toto miesto obchádzali. Nič sa tu neutají...
cizojazyčná

Letné svetlo a potom príde noc

296 Kč
263 Kč
Na druhej strane - 11%
Majster mysterióznej poviedky sa vracia s novou zbierkou. Pavol Rankov rozdelil texty novej knihy do dvoch štýlovo odlišných, zdanlivo protichodných častí. V prvej archaickým jazykom vyrozprával dávne príbehy ďalekých krajín a mýtických čias.
cizojazyčná

Na druhej strane

269 Kč
239 Kč
Staré pověsti české a moravské - 11%
(2x)
Staré pověsti české a moravské jsou dalším svazkem edice Adaptovaná česká próza. Jsou určené studentům češtiny jako cizího jazyka na úrovni A2.
cizojazyčná
Ukázky

Staré pověsti české a moravské

221 Kč
196 Kč
Intermediální poetika příběhu - 6%
Intermedialita je dnes módní metoda, zatímco poetika poněkud vyšla z módy. Právě tyto dva přístupy však spoluautoři publikace organicky sklenují ve zkoumání příběhu, jak se realizuje v jednotlivých uměních a médiích nebo v jejich vzájemných vazbách.
cizojazyčná

Intermediální poetika příběhu

254 Kč
239 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 63 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 > >>