Nejprodávanější tituly - září 2020
umění

After Life výstavy - 11%
After Life výstavy je sborníkem příspěvků čtrnácti umělců a kurátorů, kteří se zamýšlí nad přístupy v dokumentaci výstav a uměleckých děl.
umění

After Life výstavy

252 Kč
224 Kč
Brno moderní II - 11%

Dějinné peripetie druhé poloviny 20. století zanechaly na tváři moravské metropole možná překvapivě pestrý otisk.

umění
Ukázky

Brno moderní II

359 Kč
319 Kč
Drtikol. Duchovní cesta 2 - 11%
(1x)
Další svazek Duchovní cesty z knižnice Františka Drtikola pokračuje v postupném odkrývání dochovaných autentických textových a obrazových materiálů filosofického a uměleckého odkazu Františka Drtikola.
umění

Drtikol. Duchovní cesta 2

711 Kč
632 Kč
Epistemologie (nových) médií - 11%
Monografie přináší diferencovanou řadu pohledů na vztah nových médií a jejich teoretické (filozofické) reflexe, včetně reflexe samotné teorie nových médií.
umění

Epistemologie (nových) médií

203 Kč
181 Kč
Jak vidět svět - 11%
V knize Jak vidět svět nás známý britský teoretik kultury, umění a aktivista Nicholas Mirzoeff učí, jak dnes zodpovědně a kriticky obrazy tvořit, šířit a interpretovat.
umění

Jak vidět svět

288 Kč
256 Kč
Krkonoše nejen z letadla - 11%
Fotograf Petr Toman se v této unikátní knize opět v letadle vrací do svých milovaných Krkonoš. Tentokrát nám představí naše nejvyšší pohoří jako hory mnoha tváří.
umění
Ukázky

Krkonoše nejen z letadla

539 Kč
479 Kč
Moje matka Marlene Dietrichová - 11%
(1x)
Marlene Dietrichová je dodnes považována za jednu z nejzářivějších hvězd své doby, která se stala ve své profesi legendou.
umění

Moje matka Marlene Dietrichová

269 Kč
239 Kč
O animaci - 11%
Nesmírně aktuální téma, které je - vedle loutkového a neortodoxního divadla - živé i v umění obecně, ve filmu, médiích a počítačovém programování, je reflektováno týmem kolem profesora Miloslava Klímy.
umění

O animaci

179 Kč
159 Kč
S malířem kolem Evropy - 20%

Kultovní encyklopedie se vrací! Vzpomínáte si na bohatě ilustrovanou a informacemi nabitou knihu S malířem kolem světa? Její evropská část se dočkala nového vydání! Nesmrtelné obrázky Jiřího Kalouska provedou všechny mladé milovníky zeměpisu Českem, Slovenskem, Německem, Itálií, ale opomenuty nejsou ani malé státečky jako například San Marino nebo Vatikán. Autorem aktualizovaného textu knihy je novinář Petr Švec.

umění
Ukázky

S malířem kolem Evropy

249 Kč
199 Kč
Umění C. G. Junga - 11%
Bohatě ilustrovaný svazek shrnuje veškeré známé výtvarné dílo C. G. Junga – od kreseb přes knižní malby, obrazy až po dřevěné a kamenné sochy.
umění

Umění C. G. Junga

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 254 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 26 > >>