Nejprodávanější audioknihy - září 2020

Tkaničky
(2x)
Co je to rodina a co ji drží pohromadě? Křehké vyprávění o manželství a rodinných vztazích

Tkaničky

314 Kč
Uškrcená laborantka a další …

Nejslavnější české hororové povídky v podání populárních českých herců! Audiokniha obsahuje 12 povídek spisovatele Miloslava Švandrlíka ze sbírky Draculův švagr a dalších knih. Tyto příběhy lze označit za směs hororu, černého humoru a „duc

Uškrcená laborantka a další …

233 Kč
Vztahy a mýty
(6x)
Audiokniha v podání samotného autora ukazuje nejčastěji tradované mýty o vztazích s nadhledem a přitom odborně objasňuje, do jaké míry bychom jim měli naslouchat.

Vztahy a mýty

314 Kč
Život v utajení
(2x)
Audioknižní vydání čte Zuzana Slavíková.

Život v utajení

134 Kč
Dobrá znamení
(5x)
Děti, zahrávat se s Armagedonem může být nebezpečné!

Dobrá znamení

431 Kč
Kanibal z Nine Elms
(7x)
Před patnácti lety byla Kate Marshallová vycházející hvězdou londýnské policie. Dokázala vyřešit sledovaný případ nebezpečného a krutého sériového vraha s přiléhavou přezdívkou Kanibal z Nine Elms, i když přitom sama málem zemřela.

Kanibal z Nine Elms

404 Kč
Nadýchané pohádky
(2x)
Dechberoucí pohádky Arnošta Goldflama, Petry Soukupové, Petra Stančíka, Jiřího Stracha, Milady Rezkové, Bogdana Trojaka a Kláry Trojanové.

Nadýchané pohádky

200 Kč
Raději zešílet v divočině
(10x)
Rozhovory s šumavskými samotáři v podání osmi předních hereckých osobností přináší pohled do tajuplného světa, o jehož existenci nic nevíme.

Raději zešílet v divočině

314 Kč
Američtí bohové
Stín trávil tři roky ve vězení, kde se držel zpátky a snažil se přežít. Všechno co chtěl, bylo vrátit se do náručí své milující ženy a po zbytek života se vyhýbat malérům.
Ukázky

Američtí bohové

449 Kč
Artemis
(2x)
Autor celosvětového hitu Marťan se znovu hlásí o pozornost milionů čtenářů: tentokrát sci-fi thrillerem z blízké budoucnosti – napínavou noir kriminálkou odehrávající se na Měsíci.

Artemis

305 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 451 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 46 > >>