Nejprodávanější tituly v roce 2020

Fantastický bestiář cestovatelů
Cestovatelé již od dávných časů naráželi při svých poutích na podivuhodná stvoření, bytosti stejně fascinující jako děsivé. Hranice mezi imaginárním a skutečným světem je tenká a někdy mizí docela.
Ukázky

Fantastický bestiář cestovatelů

493 Kč
Montessori batole
Srozumitelná a komplexní příručka k výchově batolat podle Montessori.

Montessori batole

179 Kč
Neohrožené ženy
(4x)
Před 150 lety vedly ženy a muži velice rozdílné životy. Ženy nemohly volit ani samy si vydělávat peníze. Nemohly rozhodovat o vlastním těle. Rozhodovaly za ně otcové, až do chvíle, než se vdaly. Pak rozhodoval manžel. To se změnilo ve chvíli, kdy se

Neohrožené ženy

313 Kč
Ostrovy
Tucet povídek a příběhů opisují rafinovaně autofikční světy Kaprálové, ale především lidské osudy plné enápadných zlomů a nečekaných setkání, ze kterých mrazí, a které současně dojímají svou autentickou nepatetičností a jemným humorem.

Ostrovy

242 Kč
Vladislav Jindřich
Přestože nejmladší syn druhého českého krále Vladislava a jeho manželky Judity Durynské nepatří mezi nejznámější osobnosti českého středověku, nelze přehlédnout, že stál u zrodu královských Čech.
Ukázky

Vladislav Jindřich

268 Kč
Zlatá klec
(6x)
Napínavý román se odehrává ve Stockholmu a točí se kolem Faye, ženy připravené udělat cokoli, aby dosáhla toho, po čem nejvíc touží: pomsty.

Zlatá klec

359 Kč
Vůle
(1x)
Je válka – okupované Antverpy ovládá násilí a nedůvěra. Wilfried Wils se považuje za začínajícího básníka, ale zároveň se musí živit jako pomocný policejní strážník.

Vůle

323 Kč
Lovec králíků
(3x)
Mistr thrilleru Lars Kepler je zpět s novým knižním trhákem o komisaři Joonovi Linnovi.

Lovec králíků

332 Kč
Tobiáš Lolness (souborné vydání)
(8x)
Souborné vydání obou dílů v jednom svazku.
Ukázky

Tobiáš Lolness (souborné vydání)

432 Kč
Jak drahé je zdarma?
(3x)
Autor této vysoce ceněné knihy vám na konkrétních, překvapivých příkladech, které jsou podloženy jeho výzkumy, předvede, jak se rozhodovat lépe – a jak už nikdy nesednout marketingu na vějičku.

Jak drahé je zdarma?

287 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100