Nejprodávanější e-knihy v roce 2020

Pozitivní metody výchovy psa
(1x)
Vítejte ve světě pozitivních metod výcviku psů. Kniha je určena všem majitelům psů, kteří hledají nějakou metodu pro nenásilné vedení psa – nebo si některou z nich už dokonce osvojili.
Ukázky

Pozitivní metody výchovy psa

229 Kč
Žena v kleci
(24x)
První případ komisaře Morka z oddělení Q. Neobyčejně poutavý thriller o bezbranné ženě, která musí snášet utrpení, o jednom paličatém kriminalistovi a o pachateli, který nezná slitování. Napínavé čtení, a zároveň sonda do temných hlubin lidské duše.
Ukázky

Žena v kleci

179 Kč
Ve stínu erbu
(1x)
Román z období Francie za vlády Ludvíka XV, určený především ženám.
Ukázky

Ve stínu erbu

169 Kč
Benátská romance
(2x)
Becky si na živobytí vydělává jako falešná karetní hráčka v londýnských ulicích, teď má však příležitost dostat se mezi smetánku – a to ne ledajakou, ale rovnou k benátskému hraběti.
Ukázky

Benátská romance

109 Kč
Čarostřelec
(4x)
Cesta z Reichenbergu do Hejnic se klikatí strmým, zalesněným průsmykem. Stmívá se, nad horami vyje a běsní sněhová bouře. Během namáhavé jízdy se v dostavníku seznamují dva muži. Otec Vilém – kněz, který prchá před svou minulostí – a doktor Šulc, podivínský lékař z Vídně.
Ukázky

Čarostřelec

209 Kč
Čekání na kocoura
Povídky o kočkách a jejich lidech Alice složitě hledá cestu k dospívající dceři, Delfína už nechce být dál single, Théo těžce nese stěhování z venkova do města, malý David se musí smířit s rozvodem rodičů... Jedno mají všichni hrdinové společné: lásku ke kočkám.
Ukázky

Čekání na kocoura

209 Kč
Čmelák - Láskyplné povídky
Krém tě vrásek nezbaví, když tě láska nebaví! Nejlepší optimistické povídky o lásce od Haliny Pawlowské – o tom, jak ženy milují muže, muži ženy, jak milujeme děti, jak se nesnášíme a jak nám nezbývá než se všemu zasmát, protože nic jiného nám stejně nepomůže!
Ukázky

Čmelák - Láskyplné povídky

299 Kč
Dubajka – příběh letušky
(3x)

Vstříc tomu nejúžasnějšímu dobrodružství! Dva roky prázdnin. Tak bych shrnula období, kdy jsem měla to štěstí nasadit červený klobouček a prolétat svět křížem krážem. Vytvořit si ty nejkrásnější vzpomínky a na vlastní kůži se přesvědčit, že láska i hory (a pouště) přenáší.

Ukázky

Dubajka – příběh letušky

229 Kč
Dvacet jedna pravd o lásce
(5x)
Knihkupec Dan Mayrock je sympatický neurotik sžíraný mnoha vnitřními nejistotami. Na radu psychologa si svůj svět začal organizovat do seznamů, a tak životem prochází s tužkou v ruce a neustále si všechno katalogizuje.....
Ukázky

Dvacet jedna pravd o lásce

248 Kč
Kudy projde jehla
Tomas, řečený Tomi, problémový levák, palice dubová, drzoun a šikula, je v roce 1944 ve věku čtrnácti let s celou rodinou odvlečen z rodného Maďarska do koncentračního tábora.
Ukázky

Kudy projde jehla

248 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100