Nejprodávanější tituly v roce 2020
folk a country

Sklep Naposlech - 11%
Divadlo Sklep vydává další ze svých hudebních pokladů – tentokrát písničky z let 2006–2008. Tvorba z tohoto období patří k tomu nejlepšímu, co na této divadelní scéně vzniklo.
folk a country

Sklep Naposlech

269 Kč
239 Kč
Antologie moravské lidové hudby 7 - 11%
Sedmý díl reflexe současné podoby lidového muzicírování ve velkých i menších moravských folklórních regionech. Písně o odchodu do vojenské služby a do války jsou v textech plné vzdoru a smutku, náladu mají většinou pochmurnou, ale někdy i rozvernou. Tento výběr nabízí posluchačům instrumentální, sólově i sborově chlapskými hlasy zpívané verbuňky a rekrutské písně.
folk a country

Antologie moravské lidové hudby 7

224 Kč
199 Kč
Divoký ticho Žižkova - 11%
Čtvrté album pražské folkrockové skupiny Hromosvod Divoký ticho Žižkova nabízí čtrnáct různobarevných nahrávek ozdobených řadou výjimečných hostů (mj. Petr Janda, Kamil Střihavka, Vladimír Merta).
folk a country

Divoký ticho Žižkova

261 Kč
232 Kč
Nejen zahrádečky - 11%
Legendární dušan Holý na nahrávce Nejen zahrádečky. Petru Pavlincovi a jeho Musice Folklorice se podařilo nečekané, a to přivést opět k mikrofonu pěveckou veličinu Horňácka a natočit společně deset unikátních skladeb.
folk a country

Nejen zahrádečky

269 Kč
239 Kč
Kočky z Letný - 11%
Jiří Dědeček zahraje a zazpívá sám, pouze s doprovodem akustické či elektrické kytary, ve dvou případech pak s doprovodem ukulele své notoricky známé písně, ale i ty neznámé.
folk a country

Kočky z Letný

269 Kč
239 Kč
Modrý balónek - 11%
Deska na počest Bulata Okudžavy. Výrazně aktualizovaná verze alba českých překladů jeho písní v podání Jiřího Vondráka. Album je logickým pokračováním Vondrákova dlouhodobého zájmu o tvorbu ruského písničkáře a básníka.
folk a country

Modrý balónek

224 Kč
199 Kč
Rodinné album (limitovaná edice) - 11%
Emocemi nabitá autorská nahrávka Rodinné album od Jakuba Čermáka / Cermaque představuje tohoto charismatického písničkáře v dospělejší podobě, nejen hudebně, ale i textově.
folk a country

Rodinné album (limitovaná edice)

269 Kč
239 Kč
Znovu poprvé - 11%
Deváté studiové album folkrockové skupiny Oboroh dostalo název Znovu poprvé a obsahuje dvě instrumentální skladby a dvanáct písní – zčásti autorských, zčásti ze starých kancionálů. Reflektuje druhé „přípravné“ období křesťanského roku, advent, dobu ztišení, očekávání Spasitele a přípravy na Vánoce.
folk a country

Znovu poprvé

269 Kč
239 Kč
Alter ego - 11%
Letošní jarní album Vlastimila Třešňáka Alter ego nabízí posluchačům jedenáct nových písní.
folk a country

Alter ego

225 Kč
200 Kč
Ej, ženy, ženy, poradteže mi - 11%
Melodie z moravsko-slovenského pomezí, především z Horňácka a Kopanic, ozvláštňuje hudebně zdařilé aranžmá Petra Pavlince a Miroslava Kolacii, muzikantsky precizní provedení souboru Musica Folklorica a citlivý, emotivní projev zpěvačky Veroniky Malatincové.
folk a country

Ej, ženy, ženy, poradteže mi

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 140 položek
<< < 1 .. 10 11 12 13 14 > >>