Nejprodávanější tituly v roce 2020
folk a country

Nězachoď slunečko - 11%
Houslistka zlínské Filharmonie Bohuslava Martinů a dlouholetá členka Cimbálové muziky Stanislava Gabriela se pohybuje napříč žánry, s pokorou čerpá z moravské písňové tradice, ale současně suverénně využívá moderní technologie. Na své album Nězachoď slunečko vybírala z lidových písní, které jsou jejímu srdci nejmilejší.
folk a country

Nězachoď slunečko

269 Kč
239 Kč
Vandrovali hudci - 11%
Nové vydání Hutkova druhého alba Vandrovali hudci, kde zpěváka doprovázejí rockoví hudebníci Radim Hladík a Fedor Frešo, obsahuje kromě původního LP navíc šest nově objevených písní.
folk a country

Vandrovali hudci

225 Kč
200 Kč
Zpívání z Horňácka & bonus CD (2CD) - 11%
(1x)
Album zprostředkovává podobu a atmosféru přirozeného lidového muzicírování, tak jak byla obvyklá na Horňácku i v některých dalších regionech ještě v první polovině tohoto století.
folk a country

Zpívání z Horňácka & bonus CD (2CD)

224 Kč
199 Kč
Spal bych, spal bych, žena mi nedá - 11%
Na nahrávce můžete slyšet moravské a slovenské lidové písně s obsahem více či méně erotickým, protkané humorem, možná někdy až tragikomickým. Vše zpracováno s citem a nadhledem.
folk a country

Spal bych, spal bych, žena mi nedá

269 Kč
239 Kč
Bezobav - 11%
(1x)
Lidová hudba v současné době a bez zbytečného křížení s jinými žánry? Že to jde, a mimořádně kvalitně, bez násilného roubování rockových či dalších trendů, dokazují moravští Bezobratři prolnutím moderního a tradičního přístupu k odkazům lidové hudby. Druhá řadová deska kapely je naplněna především písněmi z moravsko-slovenského pomezí s lidovými baladickými texty.
folk a country

Bezobav

224 Kč
199 Kč
Prší nám do campari - 11%
Skupina Úterý, kterou založil písničkář Jiří Dědeček spolu s mladým baskytaristou Vojtěchem Heřmánkem, vydává po roce své existence první album nazvané "Prší nám do campari".
folk a country

Prší nám do campari

224 Kč
199 Kč
Půlpes - 11%
Půlpes obsahuje opět písničky. Jsou sice pravda tvrdší, možná punkovější, ale stále jde o písně. Skoro se zdá, že Jablkoň zůstane písňové tvorbě věrná už navěky. Také slovních typicky jablkoňovských hříček najdeme na albu víc než dost.
folk a country

Půlpes

224 Kč
199 Kč
Z Uher do Moravy & Na derflandském poli (2CD) - 11%
(1x)
Cimbálová muzika Stanislava Gabriela z Babic je skupinou hudebníků z Uherskohradišťska, kteří se hlásí k odkazu dolňáckých cimbálových muzik. Kapela reprezentuje region nejen na domácích scénách, ale i v zahraničí, kde moravská lidová hudba nachází a oslovuje nové posluchače.
folk a country

Z Uher do Moravy & Na derflandském poli (2CD)

224 Kč
199 Kč
Láska jako oliva - 11%
Láska jako oliva je první akustická deska Ivana Hlase, díky absenci velké kapely působí velmi přirozeně, nenásilně a zároveň křehce. Vynikající texty mají přesah do skutečné poezie.
folk a country

Láska jako oliva

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 140 položek
<< < 1 .. 11 12 13 14 > >>