Nejprodávanější hudba v roce 2020
folk a country

Kočky z Letný - 11%
Jiří Dědeček zahraje a zazpívá sám, pouze s doprovodem akustické či elektrické kytary, ve dvou případech pak s doprovodem ukulele své notoricky známé písně, ale i ty neznámé.
folk a country

Kočky z Letný

269 Kč
239 Kč
Modrý balónek - 11%
Deska na počest Bulata Okudžavy. Výrazně aktualizovaná verze alba českých překladů jeho písní v podání Jiřího Vondráka. Album je logickým pokračováním Vondrákova dlouhodobého zájmu o tvorbu ruského písničkáře a básníka.
folk a country

Modrý balónek

224 Kč
199 Kč
Rodinné album (limitovaná edice) - 11%
Emocemi nabitá autorská nahrávka Rodinné album od Jakuba Čermáka / Cermaque představuje tohoto charismatického písničkáře v dospělejší podobě, nejen hudebně, ale i textově.
folk a country

Rodinné album (limitovaná edice)

269 Kč
239 Kč
Znovu poprvé - 11%
Deváté studiové album folkrockové skupiny Oboroh dostalo název Znovu poprvé a obsahuje dvě instrumentální skladby a dvanáct písní – zčásti autorských, zčásti ze starých kancionálů. Reflektuje druhé „přípravné“ období křesťanského roku, advent, dobu ztišení, očekávání Spasitele a přípravy na Vánoce.
folk a country

Znovu poprvé

269 Kč
239 Kč
Alter ego - 11%
Letošní jarní album Vlastimila Třešňáka Alter ego nabízí posluchačům jedenáct nových písní.
folk a country

Alter ego

225 Kč
200 Kč
Ej, ženy, ženy, poradteže mi - 11%
Melodie z moravsko-slovenského pomezí, především z Horňácka a Kopanic, ozvláštňuje hudebně zdařilé aranžmá Petra Pavlince a Miroslava Kolacii, muzikantsky precizní provedení souboru Musica Folklorica a citlivý, emotivní projev zpěvačky Veroniky Malatincové.
folk a country

Ej, ženy, ženy, poradteže mi

224 Kč
199 Kč
Nězachoď slunečko - 11%
Houslistka zlínské Filharmonie Bohuslava Martinů a dlouholetá členka Cimbálové muziky Stanislava Gabriela se pohybuje napříč žánry, s pokorou čerpá z moravské písňové tradice, ale současně suverénně využívá moderní technologie. Na své album Nězachoď slunečko vybírala z lidových písní, které jsou jejímu srdci nejmilejší.
folk a country

Nězachoď slunečko

269 Kč
239 Kč
Vandrovali hudci - 11%
Nové vydání Hutkova druhého alba Vandrovali hudci, kde zpěváka doprovázejí rockoví hudebníci Radim Hladík a Fedor Frešo, obsahuje kromě původního LP navíc šest nově objevených písní.
folk a country

Vandrovali hudci

225 Kč
200 Kč
Zpívání z Horňácka & bonus CD (2CD) - 11%
(1x)
Album zprostředkovává podobu a atmosféru přirozeného lidového muzicírování, tak jak byla obvyklá na Horňácku i v některých dalších regionech ještě v první polovině tohoto století.
folk a country

Zpívání z Horňácka & bonus CD (2CD)

224 Kč
199 Kč
Spal bych, spal bych, žena mi nedá - 11%
Na nahrávce můžete slyšet moravské a slovenské lidové písně s obsahem více či méně erotickým, protkané humorem, možná někdy až tragikomickým. Vše zpracováno s citem a nadhledem.
folk a country

Spal bych, spal bych, žena mi nedá

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 134 položek
<< < 1 .. 10 11 12 13 14 > >>