Nejprodávanější hudba v roce 2020
folk a country

Bezobav - 11%
(1x)
Lidová hudba v současné době a bez zbytečného křížení s jinými žánry? Že to jde, a mimořádně kvalitně, bez násilného roubování rockových či dalších trendů, dokazují moravští Bezobratři prolnutím moderního a tradičního přístupu k odkazům lidové hudby. Druhá řadová deska kapely je naplněna především písněmi z moravsko-slovenského pomezí s lidovými baladickými texty.
folk a country

Bezobav

224 Kč
199 Kč
Prší nám do campari - 11%
Skupina Úterý, kterou založil písničkář Jiří Dědeček spolu s mladým baskytaristou Vojtěchem Heřmánkem, vydává po roce své existence první album nazvané "Prší nám do campari".
folk a country

Prší nám do campari

224 Kč
199 Kč
Půlpes - 11%
Půlpes obsahuje opět písničky. Jsou sice pravda tvrdší, možná punkovější, ale stále jde o písně. Skoro se zdá, že Jablkoň zůstane písňové tvorbě věrná už navěky. Také slovních typicky jablkoňovských hříček najdeme na albu víc než dost.
folk a country

Půlpes

224 Kč
199 Kč
Z Uher do Moravy & Na derflandském poli (2CD) - 11%
(1x)
Cimbálová muzika Stanislava Gabriela z Babic je skupinou hudebníků z Uherskohradišťska, kteří se hlásí k odkazu dolňáckých cimbálových muzik. Kapela reprezentuje region nejen na domácích scénách, ale i v zahraničí, kde moravská lidová hudba nachází a oslovuje nové posluchače.
folk a country

Z Uher do Moravy & Na derflandském poli (2CD)

224 Kč
199 Kč
Láska jako oliva - 11%
Láska jako oliva je první akustická deska Ivana Hlase, díky absenci velké kapely působí velmi přirozeně, nenásilně a zároveň křehce. Vynikající texty mají přesah do skutečné poezie.
folk a country

Láska jako oliva

269 Kč
239 Kč
Noc ozvěn - 11%
Živá nahrávka z brněnské Staré Pekárny, která přibližuje tvář legendární skupiny. Průřez tvorbou Majerovek, nahrávalo se na dvou koncertech. Live verze hitů včetně čtyř ještě nevydaných písní a jednoho irského tradicionálu.
folk a country

Noc ozvěn

224 Kč
199 Kč
V salonu barokních dam - 11%
Desku jsem nazvala "V salonu barokních dam" podle jedné z písní, která se otevřeně hlásí k odkazu baroka. Nakonec mi vlastně všechny písničky vyšly tak, že se nějakým způsobem k baroku vztahují, ač některé velmi skrytě. Jsou napsány tak, že vždy alespoň dvě písně z alba spolu souvisejí, ať už po stránce motivické, textové, nebo aranžérské. Ve třech skladbách dokonce zpracovávám stejný motiv, jde vlastně o jakési "variace".
folk a country

V salonu barokních dam

269 Kč
239 Kč
Želví sny - 11%
Karel Vepřek, osobitý, pražský písničkář, kytarista, skladatel a textař vydává v březnu již své třetí album pod názvem Želví sny. Kompletní hudbu na desku složil Karel Vepřek s tradiční vyjímkou poslední písně, kterou zkomponoval René Pařez.
folk a country

Želví sny

224 Kč
199 Kč
Pálava - 11%
Páté řadové album pražské folkové hudební formace. Ze skladeb, které album naplňují, je možné vyčíst přímou inspiraci krajinou a kouzlem Pálavy. Tajemstvím a mýty opředené rytmy zrychlují tep v každém místě hudební osnovy.
folk a country

Pálava

179 Kč
159 Kč
Kdyby smrtka měla mladý - 11%
Album všestranné osobnosti zpěváka, kytaristy, básníka, publicisty, moderátora Jiřího Dědečka. 17 autorských skladeb v nezvykle barevných aranžích pomáhalo vytvářet množství zajímavých hostů.
folk a country

Kdyby smrtka měla mladý

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 134 položek
<< < 1 .. 11 12 13 14 > >>