Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
dobrodružné

Magnus Chase a bohové Ásgardu – Příběhy z devíti světů - 20%

Bonusový díl k trilogii Magnus Chase a bohové Ágardu! V devíti říších stále není klid. A protože Magnus Chase odjel navštívit sestřenici Annabeth, nezbývá, než aby svou kůži nesli na trh jeho staří známí – odvážná Samirah a její snoubenec Amir, trpaslík Blitzen a elf Hearthstone, drzá Mallory Keenová, lamželezo Nedorost Gunderson, bojovný Týdžej Jefferson a proměnlivá/ý Alex Fierro. Povede se jim pod ochrannou rukou boha Ódina vystopovat hromovládce Thora a znovu oddálit ragnarök, den zkázy?

dobrodružné
Ukázky

Magnus Chase a bohové Ásgardu – Příběhy z devíti světů

209 Kč
167 Kč
Páteční cesta za Kočkoládou - 20%
V pátek se dá vždycky očekávat to nejlepší. Kdo by ale věřil, že z babiččiny půdy je to jenom krůček do nejhustějšího pralesa ze všech hustých pralesů. Stačí jen zavolat: „Kočkoláda!“
dobrodružné
Ukázky

Páteční cesta za Kočkoládou

153 Kč
122 Kč
Projekt Alfa - Na útěku - 20%
Mám tři cíle: 1. Zůstat naživu. 2. Nenechat se chytit. 3. Zničit Guntega a jeho program. Nejsem si jistá, co z toho bude nejtěžší. Laylin život se změnil ze dne na den. Musela se naučit, jak bojovat a udržet se naživu. Teď se chce pomstít a zničit Guntega a jeho výzkumný program.
dobrodružné
Ukázky

Projekt Alfa - Na útěku

179 Kč
143 Kč
Půlnoční hodina - 20%
(1x)

Právě odbila půlnoc. Připravte se, skvělé dobrodružství začíná! Emilyini rodiče zmizeli. Dívka brzy přijde na to, že uvízli v podivném nočním světě, ve kterém se čas zastavil o půlnoci a obývají ho příšery a strašidla všeho druhu.

dobrodružné
Ukázky

Půlnoční hodina

209 Kč
167 Kč
Spirit Animals: Soumrak strážců – Dračí oko - 20%
Spirit Animals aneb máš také své spirituální zvíře? Conora, Abeke, Mej-lin a Rolana zajali nemilosrdní Přísežníci. Měli by stanout před soudem, místo toho jsou však tajně dopraveni do odlehlého paláce.
dobrodružné
Ukázky

Spirit Animals: Soumrak strážců – Dračí oko

189 Kč
151 Kč
Spirit Animals: Soumrak strážců – Hořící příliv - 20%
Dorazil k Erdasu dlouho předtím, než se objevili lidé. Zvrácený, trpělivý a hladový spal pod povrchem světa. Nyní se Žerf probouzí! 4. díl oblíbené fantasy série Spirit Animals: Soumrak strážců.
dobrodružné
Ukázky

Spirit Animals: Soumrak strážců – Hořící příliv

189 Kč
151 Kč
Spirit Animals: Soumrak strážců – Kamenné srdce - 20%
Zelenopláštníci jsou obviněni ze zrady. Proč se je někdo snaží zničit? 5. díl oblíbené fantasy série Spirit Animals: Soumrak strážců.
dobrodružné
Ukázky

Spirit Animals: Soumrak strážců – Kamenné srdce

189 Kč
151 Kč
Spirit Animals: Soumrak strážců – Velký návrat - 20%
Spirit Animals aneb máš také své spirituální zvíře? Conor, Abeke, Mej-lin a Rolan, čtveřice mladých hrdinů rozdělená mezi dvěma světy, se dál snaží zastavit prastaré zlo, ale dochází jim čas. Hrozí, že již velice brzy budou zničena i spirituální pouta – posvátná spojení mezi lidmi a zvířaty.
dobrodružné
Ukázky

Spirit Animals: Soumrak strážců – Velký návrat

189 Kč
151 Kč
Strašidelná knihovna - Duch přichází v pět - 20%

Chcete, aby děti rády četly? Nabídněte jim příběh, který je bude bavit. Pozvěte je do Strašidelné knihovny! Kaz není obyčejný kluk, je to duch. Klárka zas není obyčejná holka – dokáže totiž vidět duchy.

dobrodružné
Ukázky

Strašidelná knihovna - Duch přichází v pět

119 Kč
95 Kč
Superman: Ničitel úsvitu - 20%
Po Wonder Woman, Batmanovi a Catwoman přichází čtvrtý díl úspěšné série o mládí superhrdinů. Poznejte Supermana, než se stal slavným!
dobrodružné
Ukázky

Superman: Ničitel úsvitu

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 151 - 160 z 170 položek
<< < 1 .. 14 15 16 17 > >>