Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
dům a zahrada

Domácí zvěrolékař - 20%
Tato ojedinělá publikace je určena všem majitelům psů a koček, kteří se zajímají o zdravotní stav svého miláčka.
dům a zahrada
Ukázky

Domácí zvěrolékař

186 Kč
149 Kč
Pěstování révy vinné - 20%
(1x)
Monografie od našeho předního experta na vinohradnictví a vinařství shrnuje poznatky o pěstování révy vinné. Autor v ní komplexně předkládá veškeré domácí a zahraniční informace za posledních 10 let a vlastní praktické zkušenosti s pěstováním révy vinné.
dům a zahrada
Ukázky

Pěstování révy vinné

424 Kč
339 Kč
Ploty a živé ploty - 20%
Základním účelem plotu je vymezení pozemku a zajištění jeho ochrany a reprezentace. Publikace se proto zaměřuje na předvedení různých typů oplocení a podává jejich základní charakteristiku.
dům a zahrada
Ukázky

Ploty a živé ploty

127 Kč
102 Kč
Připravujeme zahradu na zimu - 20%
Praktická příručka pro všechny zahrádkáře, kteří s nastávajícím podzimem uvítají užitečné rady, co všechno udělat, aby jejich zahrada přestála zimní období bez úhony, z kterého konce začít, aby práce pěkně odsýpala a na nic podstatného nezapomněli.
dům a zahrada
Ukázky

Připravujeme zahradu na zimu

118 Kč
94 Kč
Psi celého světa - 20%
Uvažujete o tom, že si pořídíte psa? Nebo už psa máte a divíte se, že se nechová tak, jak jste očekávali? Moc se vám líbí nějaké plemeno, ale vy nevíte, jaké povahové rysy jsou pro ně typické?
dům a zahrada
Ukázky

Psi celého světa

416 Kč
333 Kč
Účinná ochrana zahradních plodin - 20%
Začínající i pokročilí pěstitelé zde najdou rady, jak mechanicky a pomocí biologických prostředků chránit dřeviny, maximum pozornosti však je věnováno cílené, ale šetrné ochraně chemické, včetně informací o přípravcích.
dům a zahrada
Ukázky

Účinná ochrana zahradních plodin

186 Kč
149 Kč
Koupelna - 20%
Koupelna je už při samotném plánování nejdiskutovanějším místem v bytě nebo domě. Z bezpečnostního hlediska je tou nejrizikovější částí - bývá tu kluzko a při špatně provedené elektroinstalaci i nebezpečně.
dům a zahrada
Ukázky

Koupelna

149 Kč
119 Kč
Malometrážní byty - 20%
Zařídit malý byt účelně, prakticky a zároveň pohodlně je velkou výzvou. Skladba obyvatel takového bytu bývá velmi pestrá. Návod jak vyhovět těmto rozmanitým věkovým skupinám si dala za úkol bytová architekta s dlouholetou praxí.
dům a zahrada
Ukázky

Malometrážní byty

127 Kč
102 Kč
Netradiční plodiny pro diabetiky - 20%
Jakon, topinambur a stevie jsou u nás méně známé plodiny. Je to určitě škoda, protože je prokázáno, že jsou vhodnou potravinou pro diabetiky, a těch u nás každým rokem přibývá. Zajímavé jsou ale také pro ty z nás, kdo dbají na správnou výživu.
dům a zahrada
Ukázky

Netradiční plodiny pro diabetiky

118 Kč
94 Kč
Kámen v okrasné zahradě - 20%
Kámen je krásný a trvanlivý materiál. Chcete si z něj vyrobit suchou zídku či terasu v zahradě? Nevíte kam umístit solitérní kamennou sochu?
dům a zahrada
Ukázky

Kámen v okrasné zahradě

271 Kč
217 Kč
Zobrazuji 161 - 170 z 182 položek
<< < 1 .. 15 16 17 18 19 > >>