Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
dům a zahrada

Ochrana dřeva - 20%
Kniha je určena stavebníkům, projektantům, majitelům nemovitostí. Uznávaný odborník seznamuje čtenáře se způsoby a možnostmi ochrany dřeva proti biologickým napadením a ostatním vlivům.
dům a zahrada
Ukázky

Ochrana dřeva

118 Kč
94 Kč
Pěstujeme stolní odrůdy révy vinné - 20%
Náš přední oborník na pěstování révy vinné připravil praktickou příručku pro zahrádkáře a malovinaře, kteří si chtějí vypěstovat kvalitní hrozny k přímé konzumaci. Seznamuje čtenáře se všemi podstatnými úkony, které vedou pěstitele ke kýženému výsledku.
dům a zahrada
Ukázky

Pěstujeme stolní odrůdy révy vinné

135 Kč
108 Kč
Chováme sladkovodní raky - 20%
Přehledné a především aktuální informace obsažené v praktické části publikace pomohou zájemcům o tyto atraktivní, poměrně nenáročné a cenově dostupné živočichy, aby se vyvarovali chyb, kterých by se mohli při chovu dopustit.
dům a zahrada
Ukázky

Chováme sladkovodní raky

297 Kč
238 Kč
Vzduchotěsnost obvodových plášťů budov - 20%
Kniha je určena především projektantům a architektům, užitečná může být i investorům se zodpovědným přístupem ke kontrole kvality stavebního díla a také všem zájemcům o nízkoenergetické stavění.
dům a zahrada
Ukázky

Vzduchotěsnost obvodových plášťů budov

221 Kč
177 Kč
Včelařské byliny - 20%
O medu se tvrdí, že má léčivé účinky, v této knize se dozvíte, které účinné látky se do medu z bylin dostávají a jaké mají jednotlivé medy vlastnosti.
dům a zahrada
Ukázky

Včelařské byliny

127 Kč
102 Kč
Bambusy a jejich pěstování u nás - 20%
Kniha přináší spoustu nových, seriózních informací, které pro čtenáře shromáždil zkušený pěstitel bambusů a majitel firmy specializující se na jejich pěstování.
dům a zahrada
Ukázky

Bambusy a jejich pěstování u nás

149 Kč
119 Kč
Domácí výroba moštů - 20%
Kniha je určena pěstitelům ovoce, kteří si chtějí vyrobit mošt sami doma, z menší úrody a to třeba každý den. Dále i těm, kdo chtějí mít jistotu, že získaný mošt je právě z jejich ovoce, že není chemicky ošetřen.
dům a zahrada
Ukázky

Domácí výroba moštů

149 Kč
119 Kč
Vánoční ozdoby z drátků a korálků - 20%
Knížka přehledně a názorně popisuje postup výroby vánočních ozdob z drátků a korálků od nejjednodušších po náročnější.
dům a zahrada
Ukázky

Vánoční ozdoby z drátků a korálků

118 Kč
94 Kč
Rodinný dům - 20%
Kniha je určena všem, kdo uvažují o stavbě rodinného domu a přemýšlí o tom, jak bude jejich vysněné obydlí vypadat. Při stavbě rodinného domu totiž čekají na stavebníky různá úskalí a nejdůležitější rozhodnutí je třeba učinit ještě před začátkem stavění.
dům a zahrada
Ukázky

Rodinný dům

149 Kč
119 Kč
Okrasné trávy - 20%
Hledáte-li přizpůsobivou rostlinu, nenáročnou na podmínky a údržbu, proměnlivou během roku, soliteru s jemnou texturou nebo nerušivý dynamický doplněk ve výsadbách, pak je okrasná tráva tím pravým prvkem pro vaši zahradu.
dům a zahrada
Ukázky

Okrasné trávy

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 171 - 180 z 182 položek
<< < 1 .. 16 17 18 19 > >>