Nejprodávanější knihy v roce 2020
dům a zahrada

Retrívři a vodní psi
Tato kniha je určena všem současným i budoucím majitelům, chovatelům a milovníkům retrívrů nebo některého z pěti plemen vodních psů.
dům a zahrada

Retrívři a vodní psi

89 Kč
V životě je spousta věci zadarmo - 11%
Jednou ze základních myšlenek, ze kterých tyto metody vycházejí, je, že "nic v životě není zadarmo", tedy že každou odměnu, ať už má jakoukoli podobu, si musí pes napřed zasloužit.
dům a zahrada

V životě je spousta věci zadarmo

206 Kč
183 Kč
Pachové práce aneb Království vůní - 11%
Každý pes je nadán ohromující schopností orientovat se podle čichu, ale skutečný klíč od brány království vůní třímáte v ruce vy. Budete-li se svým psem provádět cvičení a hry označované jako pachové práce, umožníte mu naplno rozvinout jeho schopnosti.
dům a zahrada

Pachové práce aneb Království vůní

206 Kč
183 Kč
Problémové chování psů - 11%
V knize se dozvíte nejen to, jak se pes naučí třeba pouhé přivolání, ale hlavně zjistíte, jak řešit případné problémové chování svého psa.
dům a zahrada

Problémové chování psů

233 Kč
207 Kč
Průmyslové podlahy a podlahy v objektech pozemních staveb - 11%
Podlahy v objektech průmyslových staveb.
dům a zahrada

Průmyslové podlahy a podlahy v objektech pozemních staveb

260 Kč
231 Kč
Feng - šuej pro skeptiky - 11%
Kniha s podtitulem Skutečné řešení bez pověr je potřebným pokusem americké autorky o to, aby se na disciplínu feng-šuej začalo nahlížet jako na reálně existující (a fungující) možnost, jak harmonizovat svůj domov, a tak podpořit úspěch, zdraví a štěstí.
dům a zahrada

Feng - šuej pro skeptiky

214 Kč
190 Kč
Svět stromů - 11%
Přehledný průvodce světem stromů je určen nejširší čtenářské veřejnosti. Stane se nepostradatelnou pomůckou pro spolehlivou identifikaci stromů.
dům a zahrada

Svět stromů

179 Kč
159 Kč
Pomůcky feng-šuej - 11%
(1x)
V knize jsou zastoupeny všechny pomůcky feng-šuej. Autorka klade důraz na jejich podrobný popis a význam, přičemž poukazuje na možné problémy při jejich užívání a nabízí alternativu.
dům a zahrada

Pomůcky feng-šuej

142 Kč
126 Kč
Udírny a uzení - 14%
Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení.
dům a zahrada

Udírny a uzení

166 Kč
143 Kč
Zobrazuji 321 - 340 z 329 položek
<< < 1 .. 15 16 17