Egon Binder - Udírny a uzení
Skladem

Udírny a uzení: maso – masné výrobky – ryby

Nakladatel:  Grada 2005
Skladem
-7%
139 Kč
129 Kč

Anotace

Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Vaše hodnocení

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie a témata

Bibliografické údaje

Název:
Udírny a uzení
Autor:
Binder, Egon
Nakladatel:
Grada
EAN:
9788024712611
ISBN:
978-80-247-1261-1
Překlad:
Martišková, Nora
Popis:
1× kniha, brožovaná, 112 stran, česky
Rozměry:
13 × 19 cm
Rok vydání:
2005 (1. vydání)