Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
sport a fitness

Český a československý fotbal - 20%
Zajímá vás, kdo je kdo v českém a československém fotbalu 20. a počátku 21. století? V našem jedinečném lexikonu s téměř 1800 hesly přinášíme všem fotbalovým fanouškům i sportovním novinářům základní životopisná data významných hráčů.
sport a fitness
Ukázky

Český a československý fotbal

209 Kč
167 Kč
Jujutsu - 20%
Jujutsu je umění boje, které se svými technikami a postupy dokáže adekvátně a snadno přizpůsobit každému druhu a intenzitě útoku.
sport a fitness
Ukázky

Jujutsu

149 Kč
119 Kč
Kondiční trénink - 20%
Publikace je zaměřená na kondiční trénink s využitím tří různých náčiní - medicinbalů, expanderů a aerobarů. Cvičení, která lze většinou provádět jak v tělocvičně, tak doma, nejsou určena pouze kondičně zdatným jedincům, zvládnou je všichni.
sport a fitness
Ukázky

Kondiční trénink

123 Kč
98 Kč
Outdoorový průvodce - Jizerské a Lužické hory - 20%
Jizerské a Lužické horyDalší díl oblíbených netradičních outdoorových průvodců, tentokrát po našich severních oblastech, vás zavede do Jizerských a Lužických hor - ráje turistů, horských cyklistů i lyžařů.
sport a fitness
Ukázky

Outdoorový průvodce - Jizerské a Lužické hory

139 Kč
111 Kč
Outdoorový průvodce - Křivoklátsko a Český kras - 20%
Tento netradiční průvodce vás provede oblastí Křivoklátska a Českého krasu - dvěma významnými turistickými regiony v blízkém okolí hlavního města.
sport a fitness
Ukázky

Outdoorový průvodce - Křivoklátsko a Český kras

139 Kč
111 Kč
Cílové sporty - 20%
Všem sportovcům a jejich příznivcům, trenérům mládeže, učitelům, vychovatelům, studentům tělesné výchovy a sportovním novinářům přináší tato v publikace základní informace o 29 známých i neznámých cílových sportech.
sport a fitness
Ukázky

Cílové sporty

104 Kč
83 Kč
Fitness jóga - 20%
Fitness jóga je moderní dynamická forma jógy v současné době velmi populární pro svoji oblibu u široké sportovní veřejnosti.
sport a fitness
Ukázky

Fitness jóga

139 Kč
111 Kč
Jak dokonale zvládnout snowboarding - 20%
Chcete dokonale ovládat svůj snowboard na sjezdových tratích? Zkušený snowboardový závodník vám poradí jak na to. Bohatě fotograficky vybavená kniha, kterou bychom mohli nazvat abecedou snowboardingu, je praktickým průvodcem začínajícím snowboardisty.
sport a fitness
Ukázky

Jak dokonale zvládnout snowboarding

153 Kč
122 Kč
Výběr sportovních talentů - 20%
Kterého kouče by nezajímalo, jak nejlépe rozpoznat budoucí sportovní hvězdu. Jedinečným pomocníkem pro trenéry, sportovní manažery a učitele tělocviku je tomto směru publikace zkušeného autora a odborníka na trénink dětí a mládeže.
sport a fitness
Ukázky

Výběr sportovních talentů

149 Kč
119 Kč
Florbal - 20%
Florbal je v současnosti jedním z nejdynamičtěji se rozvíjejících sportů u nás. Hrají ho již tři desítky tisíc registrovaných hráčů a tisíce a tisíce školou povinných kluků i holek a dalších zájemců.
sport a fitness
Ukázky

Florbal

118 Kč
94 Kč
Zobrazuji 171 - 180 z 186 položek
<< < 1 .. 16 17 18 19 > >>