Nejprodávanější tituly v roce 2020
rap

El Trap De Amor
Debutové album El Trap Del Amor od rappera Skinnyho Barbera, který si v minulosti říkal Barber nebo Barber Ferrero. Ten pro mladou českou rapovou scénu překvapivě spojuje pop-punkové kytary s tradičním beatem.
rap

El Trap De Amor

287 Kč
Mezi prsty
Nahrávka jednoho z nejúspěšnějších českých rapových básníků. Garand na tomto albu do role producenta desky obsadil legendárního DJe Wiche a společně natočili album, na které si pozvali i řadu zajímavých hostů.
rap

Mezi prsty

287 Kč
Music To Be Murdered By
Legendární americký rapper Eminem vydává v pořadí jedenácté studiové album Music to Be Murdered By, které stejně jako předchozí deska Kamikaze vychází bez předchozího oznámení a pod jménem Eminemova „reinkarnovaného” alter ega Slim Shadyho.
rap

Music To Be Murdered By

1 061 Kč
Barvy
Viktor Sheen patří k nejpopulárnějším rapperům na tuzemské scéně. Pochází z Kazachstánu, ale trvale žije v Čechách. Poprvé o něm bylo slyšet už v roce 2012, kdy vydal mixtape Sektor 5.
rap

Barvy

332 Kč
Jako ryba ve vodě
DJ Wich se po třech letech od vydání dvakrát platinového alba Veni, Vidi, Wich hlásí s novým producentským počinem Jako ryba ve vodě, na kterém uslyšíte převážně česko-slovenské interprety.
rap

Jako ryba ve vodě

287 Kč
Ksicht
Patronát nad debutovým albem Paina převzal Idea, šéf labelu Ty Nikdy a jeden znejkreativnějších lidí na tuzemské scéně. Tohle je real rap. Album, co má ksicht!
rap

Ksicht

287 Kč
Pouzar
Robin Zoot je rapper původem z Ústí nad Labem. Působí pod labelem Milion+ a je jeho nedílnou součástí už od samotného vzniku.
rap

Pouzar

296 Kč
Raw Like Sushi
30. výročí klasického hitového alba Neneh Cherry Raw Raw Sushi (1989), „neortodoxní a brilantně odvážná směsice R&B, rapu, popu a taneční hudby.
rap

Raw Like Sushi

287 Kč