Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
pohádky a legendy

Kovy - iPohádka - 20%
(2x)
Děti i dospělí, odložte mobily a ponořte se do první české (možná i světové) internetové pohádky. Ideální bude, když si ji přečtete v papírové knížce, protože jsou tam krásné ilustrace, které celému příběhu dodávají tu nejpohádkovější atmosféru. Kovy umí nejen točit videa a tančit, ale také psát pohádky!
pohádky a legendy
Ukázky

Kovy - iPohádka

249 Kč
199 Kč
Zlatý poklad - 20%
(11x)
Bohatě ilustrovaná kniha pohádek známých ekonomů.
pohádky a legendy
Ukázky

Zlatý poklad

169 Kč
135 Kč
Povídání o pejskovi a kočičce - 20%
(2x)
S nesmrtelnou dvojicí pejska a kočičky si budeme vyprávět, jak myli podlahu, jak si pejsek roztrhl kaťata, jak dělali k svátku dort, jak našli panenku, která tence plakala a další oblíbené pohádky.
pohádky a legendy
Ukázky

Povídání o pejskovi a kočičce

99 Kč
79 Kč
Strašidýlko Stráša - 20%
(3x)

Jak to vypadá, když se strašidlo všeho bojí? Představte si malé strašidlo. A teď si představte, že tohle malé strašidlo se všeho bojí. Tmy, zvuků, zkrátka všeho. A tak mu nikdo neřekne jinak než Stráša.

pohádky a legendy
Ukázky

Strašidýlko Stráša

179 Kč
143 Kč
Pohádky Boženy Němcové - 20%
Klasické pohádky Boženy Němcové doplněné dětskými ilustracemi. Kniha obsahuje celkem 14 pohádek a 20 původních ilustrací.
pohádky a legendy
Ukázky

Pohádky Boženy Němcové

69 Kč
55 Kč
Adventní pohádky - 20%

S pohádkovým adventním kalendářem tu Vánoce budou coby dup! Prožijte s vašimi dětmi kouzelný předvánoční čas a zpříjemněte si čekání na Ježíška společným čtením. Dvacet čtyři pohádek vás přenese do světa čar a kouzel, ve kterém potkáte bohaté prince i odvážné chasníky, pyšné princezny i chudé dívky.

pohádky a legendy
Ukázky

Adventní pohádky

209 Kč
167 Kč
České lidové pohádky I - Zvířecí Pohádky a bajky - 20%

První úplné vydání českých lidových pohádek a humorek První svazek plánované devítisvazkové edice, která se snaží splatit dlouhodobý dluh české folkloristiky. Svazek je věnován tzv. zvířecí pohádce. Jednotlivé motivy jsou přehledně členěny podle mezinárodní standardizace, pohádky jsou doplněny komentáři, které mimo jiné ukazují tematické vazby napříč evroskými kulturami. Svazek obsahuje nejen pohádky zapsané v českém jazyce, ale i pohádky z našeho území přeložené z němčiny a romštiny.

pohádky a legendy
Ukázky

České lidové pohádky I - Zvířecí Pohádky a bajky

279 Kč
223 Kč
Staré pověsti české pro děti - 20%
Kouzelně převyprávěné Staré pověsti české jsou psány současným moderním jazykem, kterému dnešní děti snadno porozumí, a tak, aby je zaujala historie našeho českého národa. Při čtení nejznámějších pověstí se děti nejen poučí, ale také skvělé pobaví.
pohádky a legendy
Ukázky

Staré pověsti české pro děti

237 Kč
190 Kč
A pak se to stalo! - 20%
(3x)

Deset pohádek o maličkostech, z kterých si děti nic nedělají a dospělí z nich šílí.

pohádky a legendy
Ukázky

A pak se to stalo!

179 Kč
143 Kč
České lidové pohádky II: Kouzelné pohádky 1 - 20%

První úplné vydání českých lidových pohádek Druhý svazek plánované devítisvazkové edice, která se snaží splatit dlouhodobý dluh české folkloristiky, tentokrát věnovaný kouzelným pohádkám.

pohádky a legendy
Ukázky

České lidové pohádky II: Kouzelné pohádky 1

279 Kč
223 Kč
Italské pohádky A1/A2 - 20%
Učte se italštinu při čtení původních pohádkových příběhů. Některé připomenou pohádky, které známe od dětství z vyprávění babiček a dědečků, další překvapí svou nečekanou zápletkou a neobvyklými hrdiny.
pohádky a legendy
Ukázky

Italské pohádky A1/A2

169 Kč
135 Kč
Klasické české pohádky - 20%
Klasické české pohádky jsou drahocenným pokladem, který je od pradávna předáván dalším pokolením. Maminčino nebo tatínkovo čtení dětem v postýlce, vlídné vyprávění našich prarodičů, to jsou chvilky, na které se nezapomíná. Takové vzpomínky si uchováváme hluboko ve svém srdci a snažíme se podobné chvilky nabídnout i našim dětem. Pohádky doprovázejí krásné ilustrace.
pohádky a legendy
Ukázky

Klasické české pohádky

209 Kč
167 Kč
Bambulka v zemi skřítků - 20%
(9x)
Druhý příběh Bambulky. Tentokrát se o prázdninách dostane až do země malých lidiček, kde pomůže skřítkovi Merlíkovi zachránit zemi před zlými skřety.
pohádky a legendy
Ukázky

Bambulka v zemi skřítků

89 Kč
71 Kč
Bambulka a kouzelný plamínek - 20%
(15x)
Příběh čarodějnické holčičky Bambulky, určený především starším předškolním a mladším školním dětem. První z řady příběhů malé čarodějky Bambulky. V tomto příběhu zažívá Bambulka nejedno dobrodružství ve světě fantazie.
pohádky a legendy
Ukázky

Bambulka a kouzelný plamínek

89 Kč
71 Kč
Pohádky - 20%
(1x)
Veškerá pohádková tvorba známého českého klasika.
pohádky a legendy
Ukázky

Pohádky

49 Kč
39 Kč
České pohádky pro malé děti - 20%
Nejznámější české pohádky, které doprovázejí milé ilustrace, pootevírají pohádkový svět našim nejmenším. Právě pro ně jsou v knize zařazeny většinou kratší příběhy, které nejsou tak náročné na dlouhé soustředění.
pohádky a legendy
Ukázky

České pohádky pro malé děti

209 Kč
167 Kč
O pejskovi a kočičce - Jak myli podlahu - 20%
(1x)

Pejsek a kočička s piktogramy pro všechny malé čtenáře! Známý pohádkový příběh Josefa Čapka je převyprávěn a upraven formou piktogramů. Pomocí obrázků si mohou děti od dvou let přečíst pohádku samy a vyprávět ji tak například dospělému.

pohádky a legendy
Ukázky

O pejskovi a kočičce - Jak myli podlahu

149 Kč
119 Kč
Veršované pohádky - 20%
Publikace nabízí 14 zveršovaných pohádek ze Špalíčku pohádek od Františka Hrubína z roku 1968 a je určena pro děti předškolního a mladšího školního věku.
pohádky a legendy
Ukázky

Veršované pohádky

99 Kč
79 Kč
Kosprd a Telecí - Příběh ze školky - 20%
(3x)
Příběh ze školky v anglicko-českém vydání zachycuje každodenní momenty, které se mohly přihodit v kterékoliv mateřské školce, stejně jako vypovídá o dětské fantazii i nápadech předškoláků, nad nimiž se dospělí nestačí divit.
pohádky a legendy
Ukázky

Kosprd a Telecí - Příběh ze školky

199 Kč
159 Kč
České pohádky K. J. Erbena - 20%
Krásná kniha velkého českého pohádkáře Karla Jaromíra Erbena přináší jak klasické báchorky, jako je Zlatovláska nebo Hrnečku, vař, tak i ty méně známé jako Dvojčata nebo Živá voda. Doprovázejí je skutečně pohádkové ilustrace Václava Karla.
pohádky a legendy
Ukázky

České pohádky K. J. Erbena

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 1 - 20 z 140 položek
1 2 3 .. 7 > >>