Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
sport

Wim Hof. Ledový muž - 20%
(3x)
Jediná autorizovaná kniha Wima Hofa o převratné metodě, díky které se můžeme naučit využít svůj fyzický i duševní potenciál.
sport
Ukázky

Wim Hof. Ledový muž

258 Kč
206 Kč
Deník ze dna - 20%
(2x)
Bývalý fotbalový reprezentant, kapitán Sparty, hráč italské Fiorentiny a anglického West Hamu, legendární obránce Tomáš Řepka vydává svou nejosobnější zpověď. Během výkonu trestu si psal deník, který obsahuje exkluzivní svědectví o tom, jaké byly jeho poslední dny na svobodě...
sport
Ukázky

Deník ze dna

279 Kč
223 Kč
Od slackline k tiché radosti - 20%
(2x)
Vyprávění nejznámější české slacklinerky, která chodila kilometr nad zemí na čtyřech kontinentech.
sport
Ukázky

Od slackline k tiché radosti

328 Kč
262 Kč
Bukač - 20%
Hráč. Trenér. Učitel. Vítěz. Filozof. Člověk, který věděl, kdy do toho šlápnout a kdy couvnout. Autobiografie české hokejové legendy, trenéra, který dovedl český reprezentační tým k titulu mistrů světa v roce 1985 a 1996.
sport
Ukázky

Bukač

259 Kč
207 Kč
Open - 20%
(1x)
Mimořádně otevřená výpověď vynikajícího tenisty nedávné minulosti o vlastním životě. Kniha nabízí jedinečný pohled do zákulisí vrcholového tenisu. Je určena pro čtenáře memoárové literatury, pro sportovní, a zvláště tenisové fanoušky.
sport
Ukázky

Open

248 Kč
198 Kč
Martin Fourcade - 20%
Osobní deník biatlonové legendy.
sport
Ukázky

Martin Fourcade

258 Kč
206 Kč
Emil Běžec - 20%
(2x)

Chcete vědět, jak žil člověk, který objevil to, pro co byl stvořen, a dělal to? Pokud ano, pak je pro vás odpovědí první ucelený životopis legendárního běžce Emila Zátopka. Vypráví o jeho dětství v početné rodině, o mládí v baťovském Zlíně, o době, kdy se u nás rodil běžecký sport…

sport
Ukázky

Emil Běžec

279 Kč
223 Kč
Rakoncaj - 20%
Vzpomínky legendárního českého horolezce.
sport
Ukázky

Rakoncaj

389 Kč
311 Kč
Život v kleci - 20%
Snad žádný jiný sport u nás v poslední době nezaznamenal takový nárůst popularity jako MMA. Smíšená bojová umění se však v Česku neobjevila jako blesk z čistého nebe – mají za sebou minimálně 20 let historie.
sport
Ukázky

Život v kleci

249 Kč
199 Kč
Hana Mašková. Příběh legendární krasobruslařky - 20%
Pokud bychom věřili pohádkám, pak první sudička dala Hance Maškové do vínku krásu, mnohostranný talent a inteligenci. Druhá přidala úspěch a slávu. Ale ta třetí…
sport
Ukázky

Hana Mašková. Příběh legendární krasobruslařky

229 Kč
183 Kč
Nahoru na horu - 20%
Nejúspěšnější český himalájský horolezec Radek Jaroš otevřeně popisuje nejen milníky své sportovní kariéry, ale odhaluje také svůj soukromý život.
sport
Ukázky

Nahoru na horu

249 Kč
199 Kč
Peter Sagan: tourminátor - 20%
Fascinující životní příběh jedinečného talentu, který na sebe dokázal strhnout pozornost celého cyklistického světa svou nesmírnou houževnatostí, úspěchy na závodech i osobitým humorem. Peter Sagan se stal fenoménem, který už dávno překročil hranice Slovenska a svými výkony se nesmazatelně zapisuje do historie sportu.
sport
Ukázky

Peter Sagan: tourminátor

169 Kč
135 Kč
Vlastimil Petržela: Vzlety a pády - 20%
Byl feťák a gambler. Ještě předtím byl však Vlastimil Petržela nadějným fotbalovým talentem. Slibnou kariéru zbrzdil úraz, který ho poslal do invalidního důchodu. Začal se věnovat trenérské práci, v níž byl světovou špičkou. Pak začal padat ke dnu.
sport
Ukázky

Vlastimil Petržela: Vzlety a pády

249 Kč
199 Kč
Odsouzená talentem - 20%
Lidé ze všech oblastí života často hledají způsob, jak změnit karty, co jim byly rozdány. Usilují o to, aby šli po jiné cestě, než která jim byla nalinkována jejich nejbližšími. Jak lze dosáhnout úspěchu, ale přitom neztratit sebe sama?
sport
Ukázky

Odsouzená talentem

170 Kč
136 Kč
Petr Rada: nezkrotný bouřlivák - 20%
Populární trenér a pábitel v jedné osobě vypráví neuvěřitelné příhody, které bezesporu zaujmou každého fotbalového fanouška. Svérázný bouřlivák a trenér, jenž se s ničím nepárá.
sport
Ukázky

Petr Rada: nezkrotný bouřlivák

249 Kč
199 Kč
Nadia Comaneciová - 20%
Kniha se věnuje životu slavné rumunské gymnastky Nadii Comaneciové, která ve svých čtrnácti letech vyhrála na OH v Montrealu. Načrtává zajímavé srovnání rolí, jež za studené války na obou stranách železné opony zaujímaly slavné osobnosti.
sport
Ukázky

Nadia Comaneciová

239 Kč
191 Kč
Roger Federer: tenisový král - 20%
(1x)

Zasvěcený životopis legendární tenisové hvězdy Roger Federer. Hvězda, která zásadně ovlivňuje bílý sport skoro dvacet let. Jeho schop¬nost adaptovat se na nové trendy ve vybavení, taktice, ale i na mladší soupeře, odhodlané a zatím nezatížené jeho silou neporazitelného šampióna, zaslouží obdiv.

sport
Ukázky

Roger Federer: tenisový král

249 Kč
199 Kč
Tary: příběh parkouristy - 20%
Staňte se parkouristy a poznejte neobyčejný život známého youtubera Taryho! Kluk, který už od dětství hltal akční filmy, je členem akrobatické skupiny Urban Sense a účastnil se soutěže Česko Slovensko má talent. Pro mladého youtubera, jehož kanál sleduje více než 400 000 odběratelů, je parkour symbolem svobody a volnosti pohybu.
sport
Ukázky

Tary: příběh parkouristy

249 Kč
199 Kč
Žít jako Holík - 20%
Český hokej zná osobnosti, které shromáždily více trofejí nebo statistických rekordů než on. Stopě, kterou v jeho historii zanechal Jaroslav Holík, se přesto nikdy nevyrovnají.
sport
Ukázky

Žít jako Holík

149 Kč
119 Kč
Cesty kratší i delší - 20%
Kniha životopisných vzpomínek Josefa A. Firsta, jednoho z organizátorů woodcraftu v naší zemi. Po skončení I. světové války pracoval v organizaci YMCA, kde byl organizátorem a propagátorem řady sportů.
sport
Ukázky

Cesty kratší i delší

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 1 - 20 z 29 položek
1 2 > >>