Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
vlaky, železnice

Železniční doprava - 20%
(1x)
Komplexní a vyčerpávající publikace, která nemá na trhu obdoby, se odborně a zároveň poutavě věnuje všem aspektům železničního provozu.
vlaky, železnice
Ukázky

Železniční doprava

424 Kč
339 Kč
Zmizelé koleje, zmizelá nádraží - 20%
Železnice nám přinesla nejen revoluci v dopravě osob a zboží, ale také nové architektonické prvky přetvářející ráz krajiny. Tato kniha Vám jedinečným, výpravným způsobem přiblíží historii české železnice – seznámíte se s již zaniklými tratěmi i nadobro ztracenými malebnými nádražíčky a samozřejmě poznáte tratě, železniční uzly a nádraží, která původní trasy a stavby nahradila.
vlaky, železnice
Ukázky

Zmizelé koleje, zmizelá nádraží

669 Kč
535 Kč
Krugo Bajkalka - 20%
Unikátní kniha, která detailně popisuje výstavbu Transsibiřské železnice na pobřeží jezera Bajkal. Tuto železnici autor osobně prošel pěšky, projel v nákladním vagonu a na lokomotivě.
vlaky, železnice
Ukázky

Krugo Bajkalka

250 Kč
200 Kč
Železnice, pošta a telegraf rakouské armády v letech 1848–1914 - 20%
Vědecko-technický pokrok v 19. století uvedl na scénu dva převratné vynálezy: železnici a telegraf, které způsobily komunikační revoluci nejen samy o sobě, ale i tím, že modernizovaly po staletí zavedenou instituci pošty.
vlaky, železnice
Ukázky

Železnice, pošta a telegraf rakouské armády v letech 1848–1914

169 Kč
135 Kč
BAM - Bajkalsko-amurská magistrála - 20%
Autor své knize popisuje nejen zážitky ze své cesty, ale také se věnuje historii výstavby železnice, tolik medializované v 70. a 80. letech minulého století.
vlaky, železnice
Ukázky

BAM - Bajkalsko-amurská magistrála

290 Kč
232 Kč
Železniční motorové vozy z Tatry Kopřivnice - 20%
Historie železničních motorových vozů trvá již více než 100 let a dodnes se s „motoráky“ běžně setkáváme na většině vedlejších tratí, v regionální dopravě a také na motorových rychlících.
vlaky, železnice
Ukázky

Železniční motorové vozy z Tatry Kopřivnice

279 Kč
223 Kč
Vlaky - lodě - letadla - 20%
Veselá obrázková knížka s vtipnými básničkami a jednoduchými úkoly dětem představí dopravní prostředky, s nimiž se denně setkávají.
vlaky, železnice

Vlaky - lodě - letadla

152 Kč
122 Kč