Nejprodávanější tituly v roce 2020
sport a fitness

14 míčů pro Bohemians aneb cesta z Vršovic do Austrálie a zpět - 11%
Beletristické zpracování slavné historie na podkladě autentických zpráv a deníkových záznamů svým humorem připomene Muže v ofsajdu a je doprovázeno množstvím dobových fotografií z archivu klubu Bohemians.
sport a fitness

14 míčů pro Bohemians aneb cesta z Vršovic do Austrálie a zpět

268 Kč
238 Kč
Antonín Vitvar - 20 let na Jawě a Nortonu - 20%
Kniha přináší vzpomínky Antonína Vitvara na jeho jezdeckou kariéru od roku 1926 do roku 1955, v níž se odráží předválečná historie firmy Jawa a poválečný vývoj našeho motorismu.
sport a fitness
Ukázky

Antonín Vitvar - 20 let na Jawě a Nortonu

246 Kč
197 Kč
Hrdinové Gungfu - 6%
Hrdinové gungfu je první původní česká kniha dobrodružných povídek s tématikou bojových umění, kterou na základě dlouholetého výzkumu přímo v Číně napsal Eduard Štěpař.
sport a fitness

Hrdinové Gungfu

212 Kč
199 Kč
Já jsem hledal:2.Díl - 20%
(1x)
Tematicky uspořádaný soubor duchovních statí, pojednání a reflexí autora z let 2008 – 2009. O cestě jógy, o mém setkání s Mistrem a obyčejném životě, který se mi stal dharmou...
sport a fitness
Ukázky

Já jsem hledal:2.Díl

90 Kč
72 Kč
Město a hry - 11%

Monografie se zabývá vztahem britské metropole a novodobých olympijských her.

sport a fitness

Město a hry

621 Kč
552 Kč
Po hlavě a nadoraz - 11%
(1x)
Tato kniha je životním příběhem Honzy Tománka, obyčejného kluka, který po úraze ochrnul. Přes nepřízeň osudu, nebo právě kvůli ní, začal závodit na handbiku.
sport a fitness

Po hlavě a nadoraz

266 Kč
236 Kč
Sportovní právo - 11%
Vybraní odborníci získali prostor vyjádřit svá stanoviska k nejpalčivějším problémům soudobého sportu, jakými jsou doping, ovlivňování zápasů, vztah národního a evropského práva, právní odpovědnost vyplývající ze sportovní činnosti,...
sport a fitness

Sportovní právo

297 Kč
264 Kč
Vrcholoví šachisté a sovětská společnost - 20%
Čtenář se v knize například dozví, co znamenal "formalismus v šachové skladbě" nebo jak se údajně liší "židovský a árijský šach". A také to, že Botvinnik využíval své nezpochybnitelné autority nejen k vlastnímu prospěchu.
sport a fitness
Ukázky

Vrcholoví šachisté a sovětská společnost

99 Kč
79 Kč
Fotbalová cvičení a hry - 20%
Nové vydání jedinečné publikace přináší zásobník 150 graficky velmi názorně zpracovaných cvičení a her vhodných pro osvojení a zdokonalování obranných i útočných herních činností jednotlivců a brankáře, a k získání základních kombinačních schopností týmu.
sport a fitness
Ukázky

Fotbalová cvičení a hry

135 Kč
108 Kč
Fotbalový trenér - 20%
Celobarevná publikace je určena začínajícím fotbalovým trenérům, kterým předkládá ucelené informace ze všech tematických okruhů tvořících obsah základního trenérského kurzu.
sport a fitness
Ukázky

Fotbalový trenér

246 Kč
197 Kč
Identifikace sportovních talentů - 11%
Nedílnou součástí naší doby je kompetice v různých oborech lidského konání. Po celou historii lidstva se ve vysoké míře setkáváme s poptávkou po osobnostech, které vykazují velmi dobré či mimořádné výsledky v konkrétním oboru lidské činnosti.
sport a fitness

Identifikace sportovních talentů

248 Kč
220 Kč
Kinesiotaping pro sportovce - 14%
Kniha je praktickým pomocníkem pro všechny sportovce, trenéry i fyzioterapeuty, kteří se často setkávají s úrazy a řeší jejich následky.
sport a fitness

Kinesiotaping pro sportovce

204 Kč
175 Kč
Plavba po Dunaji - 11%
Kniha popisuje dobrodružnou přes 1 000 Nm dlouhou plavbu začínající ve slovenském přístavu Patince s cílem v tureckém Istanbulu.Jejich zážitky jsou doplněny bohatou obrazovou dokumentací, praktickými mapkami i tabulkami s podrobnými informacem.
sport a fitness

Plavba po Dunaji

179 Kč
159 Kč
Předškoláci v pohybu 3 - 20%
Publikace určená cvičitelkám a učitelkám v mateřských školách je další v pořadí úspěšných knih, které se zabývají všestrannou pohybovou průpravou dětí předškolního věku.
sport a fitness
Ukázky

Předškoláci v pohybu 3

135 Kč
108 Kč
Volejbal - kondiční příprava - 20%
První kniha na českém a slovenském trhu, která přináší konkrétní východiska a přímou realizaci specifického a řízeného kondičního zatížení ve volejbale. Dá se použít jako přímý návod a postupovat podle ní v kondiční přípravě v průběhu celého roku.
sport a fitness
Ukázky

Volejbal - kondiční příprava

174 Kč
139 Kč
Nohejbal - 20%
Nové vydání úspěšné publikace o nohejbalu přináší všem rekreačním a výkonnostním hráčům aktualizované informace o této oblíbené sportovní hře.
sport a fitness
Ukázky

Nohejbal

104 Kč
83 Kč
Pilates pro rehabilitaci - 20%
Kniha známé propagátorky Pilates a autorky již šesté publikace o této metodě je tentokrát určena všem, kteří chtějí cvičit pro zdraví, využít ji však mohou také fyzioterapeuti a trenéři, kteří zde naleznou užitečné tipy na rehabilitační cvičení.
sport a fitness
Ukázky

Pilates pro rehabilitaci

186 Kč
149 Kč
Čas zdravého ducha v zdravém těle. - 11%
Kniha přichází s historickou reflexí "věčně" aktuální problematiky oscilující mezi klíčovými pojmy lidské existence, zdravím a nemocí. Jedno z mála kulturněhistorických témat, které žije v lidském světě stále.
sport a fitness

Čas zdravého ducha v zdravém těle.

162 Kč
144 Kč
Škola inline bruslení - 20%
Chcete být in? Pak neváhejte a vstupte do magického světa inline bruslení. Bohatě fotograficky vybavená kniha je průvodcem pro rodiče, učitele, instruktory a všechny, kteří si jízdu na kolečkách oblíbili.
sport a fitness
Ukázky

Škola inline bruslení

144 Kč
115 Kč
Tenis - 20%
Tato moderně zpracovaná kniha o tenise se věnuje komplexnímu shrnutí teorie a hlavně praxe tenisové výuky. Její autorkou je zkušená tenistka a trenérka dětí i aktivních hráčů.
sport a fitness
Ukázky

Tenis

135 Kč
108 Kč
Zobrazuji 401 - 420 z 450 položek
<< < 1 .. 19 20 21 22 23 > >>