Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
rodina a dítě

Plánované rodičovství - 20%
Uvažujete o miminku a chcete otěhotnět? Chcete si otěhotnění naplánovat, být zdravá a připravená na těhotenství? Nezoufejte. Kniha renomovaného českého autora, MUDr. Stanislava Trči, CSc., vám přináší spolehlivé rady.
rodina a dítě
Ukázky

Plánované rodičovství

169 Kč
135 Kč
Rozvoj zdravého sebevědomí žáka - 20%
Sebevědomí je základním stavebním kamenem sebepojetí člověka. Renomovaná česká autorka, PhDr. Daniela Sedláčková, se tentokrát zaměřila na sebevědomí žáka. Jak se žák vidí v konkrétních denních situacích? Jaký je jeho pohled na dané skutečnosti?
rodina a dítě
Ukázky

Rozvoj zdravého sebevědomí žáka

152 Kč
122 Kč
Veršovaný anglicko-český slovník nejen pro děti - 20%
Veršovaný anglicko-český slovník je nejen malým praktickým slovníčkem, který je vždy při ruce, ale také knížkou plnou zábavy pro malé školáčky. V této knížce se děti (a nejen ony) naučí jednotlivá cizí slovíčka prostřednictvím zábavných básniček.
rodina a dítě
Ukázky

Veršovaný anglicko-český slovník nejen pro děti

127 Kč
102 Kč
Dítě a mateřská škola - 20%
Nástup do mateřské školy je pro každé dítě jistě významným životním momentem. A nejen pro dítě, ale také pro jeho rodiče. Náhle se musí změnit celý rytmus rodiny a není to právě jednoduché období.
rodina a dítě
Ukázky

Dítě a mateřská škola

246 Kč
197 Kč
Kompetence ve vzdělávání - 20%
Publikace propojuje teoretický výklad se stálým zřetelem k praxi. Autoři vydatně čerpají nejen z české, ale také zahraniční literatury o dané problematice a vycházejí také z důležitých mezinárodních dokumentů EU.
rodina a dítě
Ukázky

Kompetence ve vzdělávání

212 Kč
170 Kč
Léčba neplodnosti - 20%
Pro každý desátý pár je těhotenství přáním, které zůstává dlouhodobě nesplněno. Naštěstí moderní medicína již dokáže velké většině těchto párů pomoci.
rodina a dítě
Ukázky

Léčba neplodnosti

118 Kč
94 Kč
Metodika úpravy textů - 20%
Je nepopiratelným faktem, že dnes je schopnost číst s porozuměním nezbytností. Čtení slouží nejen k relaxaci a k získání informací, ale i k základní orientaci v moderní hektické době.
rodina a dítě
Ukázky

Metodika úpravy textů

195 Kč
156 Kč
Otázky a odpovědi o porodu - 20%
Přední český odborník přináší všem budoucím maminkám nejnovější informace o porodu. Srozumitelně a přehledně poodkrývá roušku tajemství a oblíbenou formou otázek a odpovědí řeší základní dotazy. Pomáhá získat teoretické informace, které budou moci maminky
rodina a dítě
Ukázky

Otázky a odpovědi o porodu

144 Kč
115 Kč
Průvodce dětským světem - 20%
Každý správný dobrodruh a cestovatel si vždy pořídí kvalitního průvodce, než vyrazí za novými zážitky. Také dětský svět je jedno velké dobrodružství, které si vyžaduje kvalitní publikaci. A právě proto je tu Průvodce dětským světem.
rodina a dítě
Ukázky

Průvodce dětským světem

220 Kč
176 Kč
Hrajeme si s básničkou - 20%
Všichni, kteří vychovávali nebo ještě vychovávají děti, jistě potvrdí, že jedním z nejnádhernějších okamžiků jejich života bylo, když jejich děťátko vyloudilo první zvuk.
rodina a dítě
Ukázky

Hrajeme si s básničkou

127 Kč
102 Kč
Zobrazuji 231 - 240 z 247 položek
<< < 1 .. 22 23 24 25 > >>